FEDTET OG UREN HUD

Fedtet og uren hud kan også have tendens til akne (eller "acne vulgaris"), som er en fedtet hudtilstand, hvor hudens talgkirtler producerer for megen talg. Dette tilstopper porerne med døde hudceller og talg. Nogle gange stopper processen der, hvilket resulterer i sorte og hvide hudorme. Dette er kendt som ”retentionel akne”. I mere alvorlige tilfælde kan bakterier formere sig i det fangede talg, hvilket kan forårsage betændelse i huden og resultere i bumser, som kan være meget generende for huden.

SOLBESKYTTELSE

Solen er vigtig og har en gavnlig virkning i små doser.

Alligevel er det vigtigt at omgås solen med forsigtighed og bruge solbeskyttelse, da UV-strålerne kan have skadelige virkninger på huden.

De følgende afsnit giver en oversigt over nøglekoncepter inden for solbeskyttelse: Hvordan fungerer solbeskyttelse, og hvorfor er det så vigtigt, og hvordan kan du være sikker på, at du og din families hud er beskyttet?

Du lærer også de bedste tips til forebyggelse af hudkræft og vejledning i brug af ABCDE-metoden til at screene dig og dine kæres modermærker.

Derudover kan du finde specifikke artikler om kort- og langvarige virkninger ved soleksponering, viden omkring UVA og UVB stråler, solbeskyttelse af børn, og hvordan solen påvirker og kan forårsage tidlig aldring af huden.

Endelig giver vi dig også en masse gode solråd for at sikre gode solvaner.

VORES HØJE STANDARDER
VED PRODUKTUDVIKLING

laroche posay tolerance forpligtelse produktallergitestet model tæt på

UDVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANCE

Se mere
Vores produkter er udviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumenteret effektivitet og tolerance.
laroche posay tolerance forpligtelse formel beskyttelse produkt hoved

BESKYTTENDE EMBALLAGE

TOLERANCE OG EFFEKTIVITET

Se mere
Vi bruger beskyttende emballage og kun de mest nødvendige konserveringsmidler for en høj tolerance og effektivitet over tid.
laroche posay tolerance forpligtelse essentiel aktiv dosis produkthoved

LIGE DET VÆSENTLIGE,

I KORREKT AKTIV DOSERING

Se mere
Vores produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer, og indeholder kun de nødvendige ingredienser i den rigtige aktive dosis.
laroche posay tolerance forpligtelse sensitiv hud model baby

TILPASSET HUDPLEJE


TIL DE FLESTE BEHOV

Se mere
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fedtet or uren hud, tør hud, svækket hud, hud med tendens til rødme, og mange andre behov.

LÆR MERE OM
HVORDAN BESKYTTER DU DIN HUD MOD SOLEN?

KÆRE
LÆSERE

Oplysningerne, der vises her, er kun beregnet til generelle uddannelsesmæssige formål og bør under ingen omstændigheder erstatte professionel medicinsk rådgivning. Har du medicinske spørgsmpl, bør du altid søge råd fra en kvalificeret sundhedsudbyder.