FIND DEN BEDSTE ANSIGTSSOLCREME

Article Read Duration 3 min læsning

Hos La Roche-Posay hjælper vi dig med at finde den rigtige solcreme til ansigtet, som passer til dig og din hud. 

Anthelios solplejeserie fra La Roche-Posay tilbyder specialiseret solcreme til både normal hud, tør hud, fedtet hud, hud med rynker og til særligt udsatte områder.

BRUG SOLCREME i ANSIGTET HELE ÅRET RUNDT

Huden i ansigtet er eksponeret for solens stråler hele året rundt, selv på de kolde og overskyede dage. Strålerne består blandt andet af UVA- og UVB-stråler, som påvirker huden forskelligt. 

Solens lange UVA-stråler udgør 95% af de totale UV-stråler, og det er disse stråler, som kan forårsage tidlig aldring af huden, pigmentforandringer samt gøre huden solintolerant og føre til rødme og soleksem

UVB-strålerne er dem, som giver huden den brune farve, men kan også forårsage solskoldninger og allergiske reaktioner. Når huden først har fået solskader, kan de være svære at udbedre og det er derfor vigtigt at anvende en solcreme med bredspektret solcreme, som beskytter huden mod begge typer af strålinger. 

Vi anbefaler, at du bruger en ansigtssolcreme hver morgen som en del af din daglige hudplejerutine, hele året rundt. Ligesom med andet hudpleje kan du opnå de bedste resultater ved at bruge en solcreme til ansigtet, som passer til din hud. 

Vi guider dig til at finde den bedste solcreme til ansigtet og din hudtype og behov.

ANTHELIOS ANSIGTSSOLCREME TIL ENHVER HUDTYPE

Anthelios er vores solplejeserie, som blandt andet består af ansigtssolcremer til enhver hudtype. Alle vores solprodukter er testet under dermokosmetisk kontrol og udviklet til sensitiv og solintolerant hud. 

De tilbyder en høj solbeskyttelse, og er udviklet med bredspektret og fotostabile UV-filtre.

I vores sortiment af solpleje finder du blandt andet ansigtssolcremer til: 

  • Tør hud
  • Fedtet hud
  • Hud med rynker
  • At have med på farten
  • Særligt udsatte områder

Fælles for alle vores Anthelios solcremer til ansigtet er, at de er udviklet med en høj solfaktor 50 eller 50+ for at give dig den bedste beskyttelse..

EN ALSIDIG ANSIGTSSOLCREME 

Anthelios UVMUNE Ultra Light 

ANTHELIOS UVMUNE ULTRA LIGHT CREAM SPF50+

Anthelios UVmune Ultralet Creme SPF50+ er vores bestseller, som passer til alle hudtyper og behov. Denne solcreme til ansigtet har bredspektrede solfiltre, som beskytter huden mod solens stråler. 

Desuden er den formuleret med den højeste UVA-beskyttelse i vores sortiment og dækker selv de ultra-lange UVA-stråler (380nm-400nm).

Denne solcreme har en let formel, der hurtigt absorberes i huden. Det gør den velegnet til brug under makeup, da den ikke efterlader hvide mærker. Den er uden parfume og formuleret med Netlock teknologi, hvilket gør den ideel for kontaktlinsebrugere

BEDSTE ANSIGTSSOLCREME TIL NORMAL OG TØR HUD

UVmune Ultra Cream 

ANTHELIOS UVMUNE 400 ULTRA CREAM SPF50+

Anthelios UVmune Ultra Creme SPF50+ er den bedste solcreme til ansigtet for dig med normal eller tør hud. Den har en meget høj solfaktor på 50+ og er beriget med bredspektrede solfiltre, der beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler. 

Den indeholder ingen unødige ingredienser, hvilket gør den velegnet til dig med normal til tør hud, og kontaktlinsebrugere, da den er særligt tilpasset og testet på sensitiv hud omkring øjnene. 

Solcremen har en cremet konsistens, som efterlader huden fugtet og blød. Formlen er ekstra vand- og svedresistent, hvilket er en fordel, da solcremen ikke løber, hvis du f.eks. sveder ved sportudøvelse.

ANSIGTSSOLCREME TIL FEDTET HUD

TUBE-ANTHELIOS-GEL-CREAM-OIL-CONTROL-50ML_SP 

ANTHELIOS UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+

Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+ er den bedste solcreme til ansigtet for dig med olieret og fedtet hud. Denne solcreme yder en meget høj, fotostabil og bredspektret solbeskyttelse og beskytter også mod de ultralange UVA-stråler.  

Denne solcreme er tilpasset og testet på den sensitive hud omkring øjnene, hvilket gør den velegnet til brug i hele ansigtet. Den gel-cremede konsistens er formuleret med matterende ingredienser, som reducerer glans og efterlader huden blød og med en mat finish. 

.

SOLFAKTOR TIL OVENPÅ MAKEUP OG PÅ FARTENLRPSU1 

ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50+

Anthelios Anti-Shine Mist SPF50+ er vores praktiske solspray til ansigtet – perfekt til at have med på farten, når du har behov for at genpåføre din solcreme. Den kan nemlig brugs ovenpå makeup. Den giver en meget høj og bredspektret solbeskyttelse i en let, usynlig mist, som giver en frisk følelse. 

Den håndfrie applikation gør den nem at anvende i løbet af dagen. Denne solbeskyttelse har en anti-shine virkning, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper, inklusiv fedtet hud, der har tendens til urenheder. 

ANSIGTSSOLCREME MED ANTI-AGE EFFEKT

La-Roche-Posay-Anthelios-Age-Correct-SPF50-50ml-NoTeinted-LD-000-3337875761031-Closed-FWS

 

ANTHELIOS ANTI-AGE SPF50

Anthelios Anti-Age SPF50 er vores ansigtssolcreme til sensitiv hud med rynker. Denne solcreme tilbyder en høj beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler, samtidig med at den reducerer og forebygger rynker og mørke pletter.

Formlen er blandt andet beriget med niacinamide, E-vitamin og termalsk kildevand fra La Roche-Posay og hjælper med at forbedre hudens elasticitet. Den har en let tekstur som hurtigt absorberes i huden uden at efterlade hvide mærker.

SOLSTIFT - PERFEKT TIL UDSATTE OMRÅDER I ANSIGTET

 

 

ANTHELIOS XL STICK SPF50+

Anthelios XL Stick SPF50+ er vores solstift til ansigtet, som tilbyder bredspektrede beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler. 

Denne solstift hjælper med at beskytte de udsatte områder i ansigtet, såsom ørene, næsen, øjenområdet og læberne. Du kan med fordel anvende denne stift på ar og modermærker for ekstra beskyttelse.

Formen og konsistensen på Anthelios XL Stick SPF50+ gør den enkel og praktisk at bruge. Den er velegnet til alle hudtyper, også sensitiv og solintolerant hud.

ANTHELIOS SOLCREME TIL HELE FAMILIEN

Anthelios fra La Roche-Posay er professionel og specialiseret solpleje, som er tilpasset og testet på selv sensitiv hud. Derfor kan vores produkter også bruges af de mindste i familien. 

Vores solcremer indeholder kun de nødvendige ingredienser og tilbyder pleje af børns sarte hud. Fælles for dem alle er at de har en meget høj og bredspektret UVB- og UVA-beskyttelse.

Læs mere om og opdag resultaterne af mere end 25 års avanceret klinisk forskning i solpleje og solsensitiv hud.

ANTHELIOS

ANTHELIOS er en banebrydende aktør på solcrememarkedet. Dens bredspektrede, meget høje beskyttelse er resultatet af mere end 25 års avanceret klinisk forskning i solpleje og solfølsom hud.