Plej og beskyt dit barns tørre hud

Article Read Duration 4 min læsning

Børns hud kan blive tør og irriteret. Vi guider dig til, hvordan du kan passe på dit barns sarte hud og berolige ubehaget. La Roche-Posay præsenterer hudplejerutinen, der holder dit barns hud blød og smidig, hver dag. 

Børns sarte hud

Selvom børns hud har samme struktur som en voksens, er den mere sårbar overfor eksterne faktorer. Kulde, varme eller friktion fra tøj mod huden kan udløse en kløende følelse. Det behøver ikke være noget alvorligt, men det kan alligevel være ubehageligt og irriterende for dit barn. Børnelæger og hudlæger anbefaler, at børn under tre år ikke udsættes for direkte sol, fordi deres hud er sartere i forhold til UV-stråler. Selvom spædbørn og børn opholder sig i skyggen, har de brug for UV-beskyttelse – en påmindelse til alle forældre.

Tips til at pleje dit barns tørre hud

For at berolige ubehaget ved tør hud og holde dit barns hud behagelig og bekvem er det vigtigt at se på jeres daglige rutiner og produkter. Tilføj fugtgivende, nærende og beskyttende hudpleje, der er skånsom mod huden. Smør de tørre områder med lotion eller en blødgørende creme både morgen og aften. 

• Vælg et skånsomt vaskemiddel, der er tilpasset til spædbørn. Brug det også, når du vasker dit eget tøj, da dit barn også kommer i kontakt med dit tøj og sengetøj.

• Vask din babys hud hver dag med et bad på 5-10 minutter i vand, der ikke er varmere end 37 grader. Brug en mild flydende sæbe til børn eller badeolie i vandet. Husk at tilføre fugt til huden bagefter, gerne indenfor 10 minutter.

• Tør altid dit barns hud meget forsigtigt ved at duppe den.

• Brug skånsomme og uparfumerede produkter tilpasset børn.

• Skift bleen regelmæssigt, og lad gerne numsen få lidt luft, før du giver barnet den nye ble på. Benyt lejligheden til at hygge lidt med barnet og måske synge en sang eller sige en remse.

Daglig pleje til babyer og børn med tør hud

Babyhud kræver skånsomme formuleringer. La Roche-Posay er brandet med ekspertise inden for babypleje. Serien LIPIKAR tilbyder komplet kropspleje til sensitiv og tør hud til hele familien. Produkterne passer også til dem med tendens til atopi. Opdag vores hudplejefavoritter til babyer og børn med tør hud. Brug dem efter behov eller som en daglig rutine i tre trin:

LIPIKAR Syndet AP+ er en meget mild vaskegelécreme uden parfume til nyfødte, spædbørn, børn og voksne med meget tør hud. Cremen med fugtgivende sheasmør og beroligende niacinamid hjælper med at reducere kløe forårsaget af tørhed, allerede i brusebadet.

LIPIKAR Baume AP+M
 til nyfødte, babyer, børn og voksne hjælper med at afbalancere hudens mikrobiom, samt forbedre og stabilisere hudbarrieren. Balmen til sensitiv og irriteret hud beroliger og reducerer kløe. Fås også i en lettere konsistens med samme høje effektivitet. Påfør på tør og irriteret hud på kroppen og/eller i ansigtet. Brug den på ren hud, der er vasket med et mildt produkt såsom Lipikar Syndet AP+. Brug derefter Lipikar Stick AP+ efter behov i løbet af dagen.

LIPIKAR Stick AP+ til spædbørn fra tre måneder er en fugtighedscreme i en stift, der hjælper med at reducere irritation forårsaget af tørhed. Beroliger straks huden og dæmper følelse af kløe. Påfør direkte på det område, hvor din baby eller dit barn oplever ubehag, så ofte der er brug for det.  

VIL DU VIDE MERE OM TØR OG IRRITERET HUD?

placeholder Eksem: Hvad det er, og hvorfor du får det?
Læs mere
placeholder HUDPLEJE TIL TØR OG EKSTREM TØR HUD 

Læs mere

LIPIKAR
KOMPLET KROPSPLEJESERIE TIL SENSITIV HUD. TIL HELE FAMILIEN.

Effektive plejeprodukter til alle typer af sensitiv hud: fra meget tør og irriteret hud til normal hud hos både børn og voksne.