VORES MISSION

Siden La Roche-Posays termalske center åbnede i 1905, har vores mission været at forbedre livskvaliteten gennem en sundere hud. Mere end 100 år senere, er La Roche-Posays termalske center Europas førende dermatologiske center for sensitiv og svækket hud. I 2009 åbnede man dørene for cancerpatienter, som oplevede hudrelaterede bivirkninger i forbindelse med deres cancerbehandling. Da dette viste sig at have en særdeles positiv effekt for patienterne, blev vores engagement for denne sag kun endnu større, og i dag støtter La Roche-Posay onkologiske initiativer som både inkluderer forebyggelse af hudcancer, samt støtte til patienter som er i behandling.

LIVET
MED CANCER

Når man lever med cancer, kan både krop og sind gennemgå mange forandringer. For at navigere i denne forandringsproces, kan det være en god idé at tage ekstra godt hånd om dig selv.

Det kan være en fordel at pleje din hud så godt som muligt for at forberede sig på behandlingen og for at komme sig bagefter. Huden er en del af den, du er, så hvis din hud er påvirket af noget, er du det også.

Hvis du passer godt på din krop og finder den rigtige hudplejerutine, kan det formentlig gøre en stor forskel for, hvordan du oplever behandlingen.

FORSKELLIGE TRIN I ET KRÆFTFORLØB

Hos La Roche-Posay har vi udviklet hudplejeløsninger anbefalet af hudlæger, som beroliger, nærer og beskytter sensitiv hud før, under og efter cancerbehandling.

"DAGLIG KOSMETISK PLEJE ER VIGTIGT FOR AT BESKYTTE HUDEN MOD BIVIRKNINGERNE VED CANCERBEHANDLING. DET KAN BIDRAGE TIL EN BEDRE LIVSKVALITET UNDER BEHANDLINGEN."

Prof. Brigitte Dréno Ansvarlig for Dermato-Oncology Department, Direktør for Cell and Gene Therapy Unit, Vice-Dean for Research på Faculty of Medicine of Nantes, Frankrig.