TØR OG IRRITERET HUD

For at gendanne den tørre huds barriere er det vigtigt at tilføre huden fugt. Fugtgivende og blødgørende cremer hjælper med at gendanne hudens blødhed, så den igen føles behagelig.  Her er nogle anbefalinger, der bør følges dagligt for at få en silkeblød og glat hud.

Tør kropshud: Gendan fugtbalancen for at fjerne fornemmelser af prikken og stramhed


Tør og meget tør hud er fra naturen skrøbelig og bliver nemt irriteret. Tør hud medfører fornemmelser af ubehag som f.eks. prikken og stramhed. Tør hud på kroppen udviser også revner og linjer i forskellige områder og har en tendens til at skalle af. Desuden bliver rynker meget mere synlige. Man skal være opmærksom på at der ikke er én, men mange typer tør hud. Der findes genetisk tør hud, tør hud hos personer med atopisk eksem, tør hud om vinteren, akut tør hud, der skyldes brug af uegnede renseprodukter osv.

Oprindelse: En ændring i hudbarrieren

Tør hud skyldes en ændring i hudbarrieren. Den kan være genetisk betinget eller skyldes en bred vifte af faktorer, især vejrfaktorer. Hvordan sker en ændring af hudbarrieren? Der produceres færre og færre lipider på hudens overflade, som betyder, at hudbarrieren bliver mere og mere ujævn. Hudcellerne mister deres evne til at holde på vandet, som fordamper. Huden får revner og sprækker som gør det lettere for eksterne irritanter, der forårsager kløe, at trænge ind i huden.

Creme til tør hud bør påføres dagligt


Fugtgivende cremer til kroppen er vigtige for bekæmpelsen af tør hud. De hjælper med at gendanne hydrolipid filmen og gøre huden glat og silkeblød. Disse cremer bør påføres dagligt, især efter brusebad, og du bør benytte cremer til tørre hænder flere gange om dagen, især i vintermånederne. For at beskytte din huds fugtbalance anbefaler vi, at du gør følgende:

- Brug milde renseprodukter, der ikke er skrappe mod huden (geléer uden sæbe med et højt indhold af lipider)
- Tag brusebade eller lunkne karbade
- Dup blidt i stedet for at gnubbe dig selv tør
- Drik en tilstrækkelig mængde væske
- Hold en sund luftfugtighed i dit hjem
- Hold temperaturen i dit soveværelse på 19 °C eller derunder

VORES HØJE STANDARDER
VED PRODUKTUDVIKLING

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

UDVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANCE

Se mere
Vores produkter er udviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumenteret effektivitet og tolerance.
laroche posay safety commitment formula protection product head

BESKYTTENDE EMBALLAGE

TOLERANCE OG EFFEKTIVITET

Se mere
Vi bruger beskyttende emballage og kun de mest nødvendige konserveringsmidler for en høj tolerance og effektivitet over tid.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

LIGE DET VÆSENTLIGE,

I KORREKTAKTIV DOSERING

Se mere
Vores produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer, og indeholder kun de nødvendige ingredienser i den rigtige aktive dosis.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

TILPASSET HUDPLEJE

TIL DE FLESTE BEHOV

Se mere
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fedtet or uren hud, tør hud, svækket hud, hud med tendens til rødme, og mange andre behov.

KÆRE
LÆSERE

Oplysningerne, der vises her, er kun beregnet til generelle uddannelsesmæssige formål og bør under ingen omstændigheder erstatte professionel medicinsk rådgivning. Har du medicinske spørgsmpl, bør du altid søge råd fra en kvalificeret sundhedsudbyder.