SÅDAN PLEJER DU
SENSITIV HUD

Halvdelen af alle kvinder i industrialiserede lande oplever, at de har sensitiv hud. Tegn på sensitiv hud kommer ofte til udtryk som en ubehagelig fornemmelse kombineret med rødme, stramhed og prikken i huden. For at berolige sensitiv hud, anbefales det at bruge hudplejeprodukter specielt formuleret til den sensitive huds behov.

HUDPLEJERUTINE

TIL SENSITIV HUD

I dette afsnit vil du kunne læse om hudplejerutiner anbefalet af dermatologer til pleje af din sensitive hud. Hvad er det grundlæggende? Rens din hud skånsomt med micellar rensevand, spray derefter med naturligt beroligende termalsk kildevand og fuldend med en creme som styrker hudens barriere.

Du finder herunder en praktisk guide til at vælge de rigtige produkter til din sensitive hud. Vi giver dig også de bedste produktanbefalinger til hudpleje til sensitiv hud velegnet til fedtet hud, hud med tendens til akne, moden hud, dehydreret hud, rødme med mere.

VORES SIKKERHEDS-
FORPLIGTELSER

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

UDVIKLET MED FOCUSPÅ TOLERANCE

Se mere
Vores produkter er udviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud. Dokumenteret effektivitet og tolerance.
laroche posay safety commitment formula protection product head

BESKYTTENDE EMBALLAGE

TOLERANCE OG EFFEKTIVITET

Se mere
Vi bruger beskyttende emballage og kun de mest nødvendige konserveringsmidler for en høj tolerance og effektivitet over tid.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

KUN DET MEST NØDVENDIGE,

I KORREKT AKTIV DOSERING

Se mere
Vores produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer, og indeholder kun de nødvendige ingredienser i den rigtige aktive dosis.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

TILPASSET HUDPLEJE

TIL DE FLESTE BEHOV

Se mere
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fedtet or uren hud, tør hud, svækket hud, hud med tendens til rødme, og mange andre behov.

KÆRELÆSERE

Oplysningerne, der vises her, er kun beregnet til generelle uddannelsesmæssige formål og bør under ingen omstændigheder erstatte professionel medicinsk rådgivning. Du bør altid søge om rådgivning fra kvalificerede sundhedsfaglige personer hvis du har medicinske eller helbredsmæssige spørgsmål.