FEDTET OG UREN HUD

Fedtet og uren hud kan også have tendens til akne (eller "acne vulgaris"), som er en fedtet hudtilstand, hvor hudens talgkirtler producerer for megen talg. Dette tilstopper porerne med døde hudceller og talg. Nogle gange stopper processen der, hvilket resulterer i sorte og hvide hudorme. Dette er kendt som ”retentionel akne”. I mere alvorlige tilfælde kan bakterier formere sig i det fangede talg, hvilket kan forårsage betændelse i huden og resultere i bumser, som kan være meget generende for huden.

HVAD ER ÅRSAGERNE TIL

FEDTET OG UREN HUD

En af de primære årsager til fedtet og uren hud, samt hud med tendens til akne, skyldes hormoner:

Hos kvinder kan hormonelle forstyrrelser og brug af hormonel prævention være med til at påvirke huden.

Der er dog flere andre bidragende faktorer til uren hud, som inkluderer UV-stråler, forurening, kost og stress. Da uren hud primært er en hormonbaseret tilstand, er det mest almindeligt hos teenagere i puberteten, men det påvirker også et stigende antal voksne, især voksne kvinder under deres menstruationscyklus.

HVAD KAN MAN GØRE, HVIS MAN HAR

FEDTET OG UREN HUD

Normalt vil man kunne reducere urenheder og fedtet hud med den rigtige hudpleje. Vi anbefaler både, at man renser huden to gange dagligt, og supplerer med en dagcreme eller serum til fedtet og uren hud. Hvis problemet med bumser påvirker din selvtillid, er det vigtigt at gøre noget verd problemet. Hvis du oplever svære tegn på uren hud med tendens til akne, anbefaler vi, at du tager kontakt til din læge eller dermatolog.

Her kan du læse mere om årsager og tegn på fedtet og uren hud, samt hvordan den rigtige hudpleje kan hjælpe. Du kan for eksempel læse vores artikler om fedtet og uren hud hos både teenagere og voksne, samt få gode råd til, hvad man kan gøre ved hudorme og råd til rens af huden.

VORES HØJE STANDARDER
VED PRODUKTUDVIKLING

laroche posay tolerance forpligtelse produktallergitestet model tæt på

UDVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANCE

Se mere
Vores produkter er udviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumenteret effektivitet og tolerance.
laroche posay tolerance forpligtelse formel beskyttelse produkt hoved

BESKYTTENDE EMBALLAGE
TOLERANCE OG EFFEKTIVITET

Se mere
Vi bruger beskyttende emballage og kun de mest nødvendige konserveringsmidler for en høj tolerance og effektivitet over tid.
laroche posay tolerance forpligtelse essentiel aktiv dosis produkthoved

KUN DET ESSENTIELLE,
I KORREKT AKTIV DOSERING

Se mere
Vores produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer, og indeholder kun de nødvendige ingredienser i den rigtige aktive dosis.
laroche posay tolerance forpligtelse sensitiv hud model baby

TILPASSET HUDPLEJE
TIL DE FLESTE BEHOV

Se mere
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fedtet og uren hud, tør hud, svækket hud, hud med tendens til rødme, og mange andre behov.

KÆRE
LÆSERE

Oplysningerne, der vises her, er kun beregnet til generelle uddannelsesmæssige formål og bør under ingen omstændigheder erstatte professionel medicinsk rådgivning. Har du medicinske spørgsmål, bør du altid søge råd fra en kvalificeret sundhedsudbyder .