LA ROCHE-POSAY SÆTTER FOKUS PÅ LIVSKVALITET OG OVERBEVISNINGEN OM, AT HUD ER MERE END BARE HUD

Når vi hos La Roche-Posay ser hud, ser vi mennesker. Mennesker, som for os er værd at innovere til og bekymre sig om. 

1,9 milliarder mennesker verden1 over har en eller anden form for hudproblem, hvilket svarer til 1/4 af jordens befolkning. Dette tal er slående og alligevel stort set ukendt. Flere og flere studier viser, at hudproblemer kan påvirke vores livskvalitet: vores velvære, selvværd, sociale interaktioner osv. Med fokus på dette lancerer La Roche-Posay en ny brandkampagne, der er mere emotionelt drevet end nogensinde før, netop for at øge bevidstheden om at hudproblemer, store som små, påvirker menneskers liv.

 

ET STORT OG VOKSENDE
FOLKESUNDHEDSPROBLEM

Vores brandkampagne er et initiativ, som vi har taget på os for at vise omverdenen dette voksende folkesundhedsproblem, nemlig hvordan hudproblemer påvirker menneskers livskvalitet. Tallene taler for sig selv: 165 millioner børn lider af eksem rundt om i verden, 40% af voksne kvinder har akne, og halvdelen af alle mennesker i verden forventes at have allergi i 20502. Med en kræftdiagnose opstår der hudbivirkninger i 8 ud af 10 tilfælde3. Overalt i verden er spørgsmål om hudproblemer i dag en stor, voksende og alligevel undervurderet bekymring.

Studier viser, at hudproblemer kan ændre ens daglige liv: manglende søvn, lavere selvværd, angst, social fobi. Det er blot nogle af de indvirkninger som hudproblemer, såsom akne eller eksem, kan have ifølge de seneste kliniske studier. I 2020 gennemførte La Roche-Posay en eksklusiv videnskabelig undersøgelse for bedre at forstå hudproblemers indvirkninger på livskvaliteten. 16 år efter det første studie inden for "Quality of Life” (2006) er læringen tydelig: Hudproblemer går langt ud over bare huden. De kan have en kraftig indvirkning på ens velbefindende, det daglige liv samt fravær fra skole og arbejde.

La Roche-Posay vil med alt det ovenfor vise, at hud er mere end hud, og at hudproblemer påvirker livskvaliteten. Hjælp os med at øge opmærksomheden og udbrede budskabet.

Et stort og voksende folkesundhedsproblem

LA ROCHE-POSAY VIL BIDRAGE MED
LØSNINGEN PÅ HUDPROBLEMERNE

La Roche-Posay vil vise, at dermatologi er baseret på videnskab og mennesker. Banebrydende videnskab, der tilbyder høj tolerance samt effektive og brugervenlige produkter til din hud. Derfor har vi samarbejdet med 90.000 hudlæger og læger verden over og har af den grund altid været på forkant inden for hudvidenskab, såsom mikrobiomvidenskab, så vi kan tilbyde livsforandrende løsninger. La Roche-Posay har testet og gennemført over 600 kliniske studier verden over på over 100.000 personer mellem 0 og 104 år, på alle hudtyper og også som supplerende pleje (atopisk dermatitis, akne, allergisk hud, hud som er påvirket af onkologiske behandlinger). Når La Roche-Posay udvikler produkter, er det altid med det virkelige problem i tankerne. Denne besættelse af anvendelig innovation er det, der har drevet La Roche-Posay i over 40 år.

Hos La Roche-Posay vil vi tilbyde et bedre liv til alle med sensitiv hud. Nogle af vores største helte, nye som gamle, har du måske hørt om: 

Cicaplast Balm B5: En SOS-creme, som er en beroligende, styrkende og beskyttende balm til alle hudtyper med svækket eller irriteret hud.

La Roche-Posay Termalsk Kildevandspray: Beroligende og antioxiderende. Tilpasset sensitiv hud. Til ansigt og krop. Velegnet til babyer, børn og voksne.

TOLERIANE Dermallergo Creme: Ansigtscreme til sensitiv og intolerant hud. Er testet på allergisk hud. Produktet reducerer hudens ubehag samt er intenst fugtgivende og beroligende.

TOLERIANE Dermallergo Eyes: En intenst beroligende øjencreme til sensitiv og intolerant hud. Er testet på allergisk hud. Mindsker ubehag i huden omkring øjenområdet og virker intenst fugtgivende og beroligende.

Toleriane Sensitive Creme: En parfumefri, fugtgivende og beroligende creme til sensitiv hud. Giver op til 48 timers intens fugt til huden og styrker hudbarrieren.

Effaclar Duo (+): Vores helt til dem med fedtet og uren hud med tendens til svære og tilbagevendende urenheder såsom bumser. Effaclar Duo(+) er en korrigerende fugtighedscreme til ansigtet med effekti efter 12 timer4.

Effaclar H Creme: En fugtkompenserende og beroligende ansigtscreme til fedtet og uren hud, som er svækket på grund af udtørrende medicinsk behandling.

Hyalu B5 Serum: Effektivt serum udviklet til rynker og hud, som mangler fylde. Reducerer rynker samt giver huden mere fylde og glød. Fugter og opstrammer huden.

Lipikar Balm AP+M: Kropscreme, som kan anvendes fra den første dag i livet. Til meget/ekstremt tør hud samt til hud med tendens til kløe forårsaget af tørhed. Tilpasset sensitiv og irriteret hud samt hud med tendens til atopi.

Anthelios UVMune Ultralet Creme SPF50+: Vores solbeskyttelsesfavorit med meget høj UVA- og UVB-beskyttelse til ansigtet og øjenområdet i en ultralet creme. Ekstra vandresistent, svedresistent samt sandresistent og passer til alle hudtyper.

LIVSFORANDRENDE LØSNINGER
#1 NÅR MIKROBIOMVIDENSKAB HJÆLPER

I løbet af de seneste ti år er der forsket meget inden for videnskaben om mikrobiomet. Ubalancen i hudens mikrobiom skyldes en mangel på mangfoldighed af forskellige bakteriearter og mikroorganismer på huden. Denne mangel på mangfoldighed kan forbindes med hudproblemer som tendens til akne og atopi.

Gennem vores studier af hudens mikrobiom har vi lært, at hvis mikrobiomets økosystem er i balance, opleves huden mere behagelig. Hvis den er i ubalance, kan der opstå ubehag, eller eksisterende ubehag kan forværres.

Vores mission hos La Roche-Posay er at tilbyde livsforandrende hudpleje til personer med sensitiv hud. Med dette formål har vi forsket intenst inden for mikrobiomvidenskaben og har som resultat udviklet en ny ingrediens, Aqua Posae, som dyrkes i vores termalske kildevand. Aqua Posae blev indarbejdet i vores produkter, og resultatet overgik alle vores forventninger: Mikrobiomet blev afbalanceret, og balancen blev desuden bevaret bedre.

Derfor har La Roche Posay lanceret en serie af produkter, der er baseret på mikrobiomvidenskaben, hvoraf nogle allerede er nævnt ovenfor:

La Roche Posay Termalsk Kildevand. Det termalske kildevand virker antioxiderende og har en beroligende og opfriskende effekt på sensitiv hud. Den beroligende effekt er dokumenteret ved dermatologiske test.

Til meget tør hud og hud med tendens til atopi har La Roche-Posay lanceret den seneste innovation Lipikar Balm AP+M. Den modificerede formulering af vores ikoniske produkt til hud med tendens til atopi indeholder microresyl, en ny ingrediens, som hjælper med at afbalancere hudens mikrobiom. 

Til tør og sensitiv hud har vi Toleriane Sensitive Creme, en præbiotisk creme, som tilfører huden fugt i 48 timer. Cremen indeholder niacinamider og glycerin, hvilket hjælper med at berolige huden.

LIVSFORANDRENDE LØSNINGER
#2 LAD IKKE UREN HUD STOPPE DIG

Et andet vigtigt emne for os hos La Roche-Posay er akne. Vi ved, at 40% af voksne kvinder5 og 80% af alle teenagere6 døjer med akne. Det har enorme konsekvenser for deres velbefindende og hverdag. Langt de fleste med akne oplever reduceret livskvalitet, og 7 ud af 10 oplever lavere selvtillid på grund af denne hudtilstand. 

Livskvaliteten kan påvirkes på mange forskellige måder: depression, angst, søvnbesvær og meget mere7. Vi vil sprede budskabet om, at akne aldrig må påvirke ens selvtillid.

For yderligere at hjælpe har La Roche-Posay et stærkt fokus på kontinuerligt at udvikle vores ekspertise inden for dette område, samtidig med at vi altid sikrer klinisk dokumenteret produkteffektivitet og tolerance. Vores stjerneprodukt Effaclar Duo (+) har netop dette. Denne korrigerende fugtighedscreme creme er specielt formuleret til voksne og teenagere med fedtet hud, som har tendens til akne. Cremen reducerer svære urenheder (f.eks. bumser) og mindsker forekomsten af urenheder. Huden ser mere jævn og glat ud samt ser ud til at skinne mindre.
 

REF.

1) Hay RJ, Johns NE, Williams HC et al. The global burden of skin disease in 2010: an analysis of the prevalence and impact of skin conditions. J Invest Dermatol 2014; 134:1527–34
2) WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.
3) Charles C., et al. March 2013. Impact of cutaneous toxicity associated with targeted therapies on quality of life. Results of a longitudinal exploratory study. Bulletin du Cancer. Vol. 100 N 3.
4) Instrumental test, 43 personer.
5) The prevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct. 22.
6) 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
7) Quality of life, anxiety prevalence, depression symptomatology and suicidal ideation among acne patients in Lithuania. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2017 Jul 14, Lukaviciute L, Navickas P, Navickas A.