#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden

Anthelios by La Roche-Posay: meget høj beskyttelse til rådighed for sensitiv hud

v_anthelios_protection.jpg

La Roche-Posay Dermatological Laboratory arbejder tæt sammen med dermatologer over hele verden og er altid på forkant med forskningen, og vi forbedrer løbende ANTHELIOS XL-serien for at tilbyde produkter til solpleje, der kombinerer meget høj beskyttelse, respekt for sensitiv hud og behagelig påførelse.

Anthelios: i næsten 30 år har La Roche-Posay Dermatological Laboratory fremmet solplejekosmetik til glæde for solfølsom hud.


I de seneste 30 år har La Roche-Posay løbende nyskabt og forbedret formlerne i Anthelios-serien med ét hovedformål: at tilbyde optimal solbeskyttelse af sensitiv hud for at beskytte den mod uoprettelig solskade(hudaldring, solintolerance, fotoinducerede sygdomme osv.).

Anthelios var det første mærke med fordelen ved eksklusive filtersystemer: Mexoryl SX™ i 1992 og Mexoryl XL™ i 1998. Anthelios-serien er altid på forkant med udviklingen og er helt nyskabende ved at tilbyde effektiv beskyttelse mod både UVB- og UVA-stråler uden at gå på kompromis med tolerancen.

Figur:

24 kliniske studier viser, at Anthelios beskytter effektivt mod solrelaterede sygdomme.

Enestående konsistenser til beskyttet hud hele året rundt


Selv om beskyttelse mod UV-stråler er afgørende hele året rundt, bør solbeskyttelse variere afhængigt af sæsonen, situationen med eksponering og hudtypen.

Anthelios kan fås i flere formater, konsistenser og beskyttelsesfaktorer for at imødekomme specifikke behov. Anthelios tilbyder solbeskyttelsesløsninger for hele familien: voksne, børn og babyer. De fås i SPF50+ og SPF30 og er skræddersyet til hver hudtype og eksponeringssituation.