#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden


La Roche-Posay går forrest i kampen
for at forebygge hudkræft

La Roche-Posays laboratorium har sat fokus på forebyggelse af hudkræft. Som den foretrukne samarbejdspartner for dermatologer i hele verden har vi nu et bedre udgangspunkt end nogensinde før for at sprede budskabet om tidlig opdagelse.

La Roche-Posay øger indsatsen i kampen mod kræft


Som en vigtig brik i forebyggelsen af hudkræft organiserer La Roche-Posay forebyggelsesdage, hvor vi samarbejder med dermatologivirksomheder. I samarbejde med gruppen Euromelanoma har La Roche-Posay i mere end 10 år hjulpet med at organisere dage med gratis screening i Europa – en mulighed for at informere deltagerne om risikoen for hudkræft og hvordan, man forebygger den. Frivillige dermatologer undersøger modermærker, informerer de deltagende om risikoen ved overeksponering for UVA- og UVB-stråler og fortæller dem om gode vaner til at beskytte sig mod solen. For at nå ud til så mange mennesker som muligt afholdes disse arrangementer også på apoteker. Dagene med gratis screeninger afholdes også i Nordamerika og Latinamerika. I alt er næsten 30 lande involveret i kampen for at informere om vigtigheden af forebyggelse som et led i bekæmpelsen af hudkræft i deres region.

For at yde daglig støtte har La Roche-Posay udviklet myskincheck.dk. Det er en informativ og brugervenlig hjemmeside, hvor besøgende kan lære om hudkræft, evaluere deres egen risiko og holde øje med både deres egne og deres familiemedlemmers modermærker.

Supporting dermatologists all over the world

La Roche-Posay støtter også dermatologer ved at give dem adgang til værktøjer og ressourcer til at øge sundhedspersonalets viden om screening af hudlæsioner. Derfor foranstalter vores laboratorium i samarbejde med foreningen International Dermoscopy Society uddannelsesprogrammer for dermatologer. For at sikre at vi når ud til så mange som muligt, kan de illustrerede og kommenterede uddannelsesprogrammer og podcasts downloades på UV-Damage.org. En side, som La Roche-Posay har tilegnet sundhedspersonale verden over.

Anthelios: Beskyttelse er forebyggelse


Når modermærker udsættes for sollys og UV-stråler, kan de udvikle sig til kræftlæsioner: 50 til 70 % af alle tilfælde af hudkræft skyldes overeksponering for UVB- og UVA-stråler1.

Der er en række gode vaner, du kan tillægge dig for at beskytte dig mod solen: Undgå at udsætte dig selv for solens stråler mellem kl. 12 og kl. 15, smør dig regelmæssigt ind i solcreme med en høj faktor, og ifør dig solbriller, en hat og en T-shirt, når du er på stranden.

La Roche-Posay har udviklet Anthelios-produktserien. Det er en serie af meget hudvenlige solbeskyttende produkter, der plejer og beskytter selv den mest sensitive hud mod UVA- og UVB-stråler. Serien er vigtig inden for solbeskyttelse, idet den har enestående klinisk dokumentation med detaljer fra 21 forsøg, heraf 19 in vivo på sygdomme forårsaget af soleksponering. Anthelios anbefales af 25.000 dermatologer fra hele verden.

Og en til dine børn?

Da 80 % af hudskader, der skyldes sol, sker, før en person fylder 18, har La Roche-Posay udviklet Anthelios Dermo-Pediatrics, et produkt udviklet specielt til at beskytte børn.

1 La Ligue Contre le Cancer, 22/05/2014