UDFORSK LA ROCHE-POSAY’S SERA TIL SENSITIV HUD

Hos La Roche-Posay kan du finde en serum, der passer til din huds behov. Alle sera er særligt udviklet til at give den ultimative effekt for alle hudtyper, også den sensitive. Uanset om du ønsker at få mere glød, vil reducere fine linjer eller mindske synligheden af pigmentpletter, findes der en serum til netop dine behov.

Vi har spurgt dermatolog, Lina Pilangi, hvad en serum er, og hvilken forskel den kan gøre for din hud. Læs om serummens fordele, og gå på opdagelse i La Roche-Posays udvalg, så du kan finde det helt rette for dig.

 

HVAD SIGER DERMATOLOGEN OM SERUM?

Der findes mange hudplejeprodukter, som kan hjælpe huden med at forebygge og reducere flere slags problemer.

Men hvad er det helt konkret, at en serum er, og hvordan kan den hjælpe vores hud?

Det har vi spurgt dermatolog, Lina Pilangi om – og her er hendes indsigter.

”Serum indeholder aktive ingredienser, der består af mindre molekyler. Disse molekyler har evnen til at trænge dybere ind i huden end f.eks. en ansigtscreme. Derudover indeholder serum aktive ingredienser, der kan stimulere forskellige celler i huden.

Serum bruges til at forebygge og modvirke flere forskellige typer hudproblemer.

Så alt efter hvad du ønsker at opnå med din hudpleje, om det er for at forebygge fremtidige rynker eller modvirke hyperpigmentering, fx efter acne, er der forskellige sera at vælge imellem.”


FIND DET RETTE LA ROCHE-POSAY SERUM FOR DIG

La Roche-Posay er engageret i at skabe livsforandrende hudpleje, der tager hensyn til den sensitive og intolerante hud.

Vi stiller høje standarder for vores produktudvikling og samarbejder med hudlæger, dermatologer og toksikologer for at tilbyde hudplejeprodukter i de rette aktive koncentrationer med dokumenteret effekt.

I mere end 20 år har vi dedikeret os til at teste vores formuleringer for at dokumentere effekt og tolerance hos personer med forskellige hudtyper. Vores sera forener aktive ingredienser med kompenserende vitaminer og peptider, så du kan finde en effektiv serum, der plejer og styrker huden.

 

HYALU B5 SERUM

FUGTGIVENDE SERUM TIL RYNKER OG MANGLENDE FYLDE, TIL ALLE HUDTYPER

Hyalu B5 Serum er en effektiv serum, der bl.a. indeholder hyaluronsyre - en stærkt fugtgivende ingrediens, som hjælper med at tiltrække og binde fugt til huden.


Nøgleingredienser

Hyalu B5 Serum består af molekyler fra hyaluronsyre i to forskellige størrelser. Størrelsen på molekylen har indflydelse på, hvordan den optages i huden og dermed effekten af den. De store hyaluronsyre-molekyler hjælper med at genoprette hudens fugtbarriere og udfylde fine linjer på hudens overflade. De små molekyler får hyaluronsyren til at trænge igennem hudens overfladiske lag og give fugt.

Serummen indeholder også den aktive form for vitamin B5, D-panthenol, der beroliger huden og mindsker tab af fugt. Vitamin B5 stimulerer hudens frie fedtsyre, der naturligt reduceres med alderen. De to nøgleingredienser sikrer effektivt reducering mod tegn på aldring og optimal tolerance selv for den sensitive hud.


Resultater

Hyalu B5 Serum reducerer effektivt rynker og fine linjer og giver huden mere fylde. Serummen tilfører fugt til huden og føles opfriskende.

Hyalu B5 Serum viser langvarige resultater, hvor synligheden af rynker og deres dybde reduceres måned efter måned*.

*Klinisk studie foretaget efter brug af Hyalu B5 serum to gange dagligt i 56 dage efterfulgt af solcreme med SPF60 om morgenen. Alder mellem 44 og 59 år.

 

MELA B3 SERUM

SERUM TIL UJÆVN HUD OG PIGMENTERING, TIL ALLE HUDTYPER

Mela B3 Serum er den ultimative løsning for dig, der ønsker at minimere pigmentpletter og tilføre huden fugt. Serummen indeholder bl.a. melasyl™, niacinamid og hyaluronsyre, der bekæmper synligheden af pigmentering og mørke pletter.


Nøgleingredienser

Mela B3 Serum er en effektiv serum, der består af 10 % niacinamid, vitamin B3, som hjælper huden med at bekæmpe pigmentering på tre måder.

1) Niacinamid reducerer overskydende melanin i huden, der viser sig som mørke pletter, og bidrager dermed til en mere jævn hudtone.

2) Samtidig har niacinamid en beroligende effekt på huden og hjælper med at begrænse effekten af eksterne påvirkninger.

3) Sidst men ikke mindst styrker niacinamid hudens barrierefunktion, så huden ikke tørrer ud.

Formuleringen består derudover også af det effektive molekyle, melasyl™, der arbejder sammen med niacinamid for at reducere synligheden af mørke pletter og give en mere jævn hudtone. I serummen er niacinamid og melasyl™ ledsaget af hyaluronsyre, der styrker hudbarrieren og hydrerer huden.

Kombinationen af nøgleingredienserne leverer klinisk dokumenteret effektivitet samt høj tolerance. Serummen er hypoallergen og testet under dermotologisk kontrol. Bekæmp effektivt pigmentpletter og opnå en mere ensartet, fugtgivet og strålende hud.Resultater

Allerede efter 1 uges brug giver serummen synlige resultater. Her synes huden mere ensartet med mindre tydelige mørke pletter*.

Efter 4 uger synes hudteksturen forfinet, antallet og synligheden af pigmentpletter er reduceret, og også hyperpigmentering er synligt reduceret**.

* Forbrugerundersøgelse, n=73, ved brug 2 gange dagligt.

** Kosmetokliniskt undersøgelse, n = 76 ved brug 2 gange dagligt.

 

 

VITAMIN C10 SERUM

ANTIOXIDANT SERUM TIL HUD DER MANGLER GLØD OG UDSTRÅLING

Vitamin C10 Serum indeholder 10 % ren c-vitamin med en en mild eksfolierende salicylsyre, der bidrager til en blødere og mere ensartet hudtekstur.


Nøgleingredienser

Den unikke formulering i denne serum består bl.a. af ren c-vitamin, ascorbinsyre, der er en kraftig og effektiv antioxidant for huden. C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, som betyder, at kroppen har nemt ved at optage det, men ikke kan lagre det.

Vi er dermed afhængig af et eksternt supplement for at booste kroppen og hudens niveau af c-vitamin. C-vitamin i hudpleje er anerkendt af dermatologer for at forfine hudens tone og tekstur.

Vitamin C10 Serum formulering består også af neurosensin, som er et peptid med en beroligende effekt, der er udviklet til sensitiv hud. Serummens to nøgleingredienser gør det muligt at opnå en strålende glød, mens risikoen for ubehag i huden minimeres.


Resultater

Vitamin C10 Serum hjælper effektivt med at korrigere hudens aldring og tilføre glød og udstråling til huden.

 

EFFACLAR SERUM

SERUM TIL HUD MED TENDENS TIL AKNE

Effaclar Serum har en formel med 3 forskellige syrer for en optimal effekt mod bumser, porer og mærker, velegnet til hud med tendens til akne.Nøgleingredienser

 Effaclar Serum er vores første ultra koncentrerede serum for hud med tendens til akne. Den er et koncentrat af 3 forskellige peeling syrer: LHA, glykolsyre og salicylsyre, kombineret med beroligende niacinamid, som hjælper med at rense porer, glatte hudoverfladen og fremskynde hudfornyelsen.

Effaclar Serum reducerer mærker, urenheder og forekomsten af bumser. Kombinationen af nøgleindredienser efterlader hudens overflade mere glat og ensartet.

Synlige effekter er dokumenteret efter blot 7 dage ((source: 7) Klinisk studie, 51 personer). Dette serum hjælper også med at reducere aldringstegn, som for eksempel fine linjer

Serummet kan bruges af mænd og kvinder med sensitiv hud, og produktet er testet på hud med tendens til akne.


Resultater

Effaclar serum hjælper effektivt med at reducere mærker og urenheder, for en glattere og mere ensartet hudoverflade.


SÅDAN BRUGER DU EN SERUM I DIN HUDPLEJE

Det er enkelt at få dit foretrukne serum til at blive en del af din hudplejerutine. Dermatolog, Lina Pilangi, fortæller, hvordan du bedst bruger din serum:

Et serum bør påføres, efter du har renset ansigt og hals. Efter serummet påføres din ansigtscreme. Man kan sige, at ansigtscremen forstærker serummets effekt ved at fungere okkluderende, det vil sige, at den forsegler serummet i huden. Et andet tip er, at hvis du bruger flere forskellige serum, bør du påføre produktet med den letteste konsistens først.”SÅDAN BRUGER DU LA ROCHE-POSAY’S SERA

Det er enkelt at få dit foretrukne serum til at blive en del af din hudplejerutine. Dermatolog, Lina Pilangi, fortæller, hvordan du bedst bruger din serum:

  • Hyalu B5 Serum: Denne serum kan bruges dagligt både morgen og aften. Påfør et par dråber af serummen på renset hud, inden du bruger din dag- eller natcreme.
  • Mela B3 Serum: Mela B3 Serum kan benyttes i ansigt og på hals både morgen og aften på renset hud, efterfulgt af en ansigtscreme og solbeskyttelse.
  • Vitamin C10 Serum: Vitamin C10 Serum påføres hver morgen i ansigtet på renset hud. Undgå at bruge serummen i øjenområdet.
  • Effaclar Serum: Effaclar Serum påføres hver aften i ansigtet på renset hud. Undgå at bruge serummen i øjenområdet. Anvend solbeskyttelse ved brug af denne serum.

NB: Det er vigtigt, at du husker, at anvende solcreme eller dagcreme med min. SPF15 i din morgenrutine efter, du har anvendt Mela B3 Serum, Effaclar Serum eller Vitamin C10 Serum, da de indeholder ingredienser, som kan gøre din hud mere sensitiv for sollys.