Et bedre liv for sensitiv hud

Sensitiv hud: Mærk efter, hvordan du har det

Img_Sensitiv hud: Mærk efter, hvordan du har det

 

Ikke blot symptomer, men problemet med livskvalitet


Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har påvist, erklærer over 50 % af kvinder i dag, at de har sensitiv hud(1). På grund af en øget modtagelighed i de epidermiske nerveender og et fald i tærskelreaktionen(2) afspejles denne følsomhed i kliniske tegn: Solskoldning, rødme, irritation osv. Med udgangspunkt i disse symptomer stiller La Roche-Posay Dermatological Laboratory sig dagligt den opgave at etablere den perfekte balance mellem effektivitet og tolerance i alle sine formler.

Sensitiv hud kan dog udover disse kliniske tegn, der kan identificeres af en dermatolog, ligesom mange dermatologiske tilstande (atopi, eksem, akne, rosacea osv.) have en inflydelse på flere aspekter af folks liv. Personer kan have en reduceret søvnkvalitet, selvtillid, manglende præstation i skolen eller på arbejde etc. Konsekvenserne af hudproblemer kan sommetider ødelægge livet for de mennesker, der lider af dem. Og alligevel undervurderes vigtigheden af dem ofte. For os ville det være utænkeligt ikke at reagere lige så meget på disse problemer som på de mere tydelige symptomer.

Et visionært og synliggørende værktøj: Indeks over livskvalitet


Hos La Roche-Posay Dermatological Laboratory er vi opmærksomme på, hvor svært det er at måle hver enkelts egen opfattelse af tingene, så vi besluttede at benytte en videnskabelig analyseoversigt. Derfor har vi valgt at benytte et patenteret referenceværktøj, der bruges inden for adskillige medicinske felter, til at måle sammenhængen mellem kliniske tegn og negative indvirkninger på hverdagslivet: Indeks for livskvalitet (Quality of Life Index).

I forskellige faser af udviklingen af vores hudplejeprodukter får frivillige et spørgeskema, hvor de spørges om forskellige aspekter af deres dagligdag: Negative følelser, søvnlidelser, socialt liv osv. Når de resultater, der er opnået ved begyndelsen og afslutningen af undersøgelsen, sammenlignes, kan vi måle vores produkters effekt på patienternes livskvalitet. Dette fantastiske værktøj repræsenterer en ny mulighed for at udvikle skræddersyede programmer til sensitiv hud.

Din ledsager på vejen til velvære

Udover skræddersyede, effektive produkter til sensitiv hud, tilbyder La Roche-Posay workshops til de personer, der er berørt af visse patologier, og på disse workshops kan de lære at komme overens med deres udseende takket være korrigerende makeup-teknikker, og de kan få tips og tricks til at gøre dagliglivet mere komfortabelt.

Undersøgelse, der omfattede mere end 3000 kvinder i Kina, Brasilien, USA, Tyskland og Frankrig.
Kilde: L'Oréal Recherche.