#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden

Voksne og børn: Er vi alle lige under solen?

v_adults_children.jpg

Da børns hud er mere sart end vores, er de særligt sårbare over for UV-stråler. Hvordan beskytter man dem bedst?

Anthelios Dermo-Pediatrics: særligt beregnet til børn

Anthelios Dermo-Pediatrics er en serie af solcremer til børns sensitive hud og tilbyder forskellige formater, der nemt kan stoppes ned i en taske til udendørs aktiviteter. Denne formel er meget vandfast, uden parfume og testet under dermatologisk kontrol beregnet til børn. Dens bløde konsistens betyder, at den er nem at påføre, og den har en høj beskyttelsesfaktor uden at gå på kompromis med tolerance.

Forebyggelse begynder i en tidlig alder

Hjælp dine børn med at forstå, hvordan de skal beskytte sig i solen. Brug historien om Helios & Helia på stranden til at lære dine børn de gyldne regler for solbeskyttelse, fra de er helt små.

Oplysning om solbeskyttelse: hemmelighederne ved en godt beskyttet hud

Det er helt afgørende, at du lærer dine små børn om solens farer. Du kan f.eks. lære dem:


  • at undgå middagssolen
    Mellem kl. 12 og kl. 15. UV-strålerne er de farligste. Vis børn, hvordan de skal læse deres skygge: Når den er mindre end dem selv, er det tid til at komme væk fra solen.

  • Tag dine forholdsregler i alle situationer
    Det er ikke bare på stranden, at børnene er udsat for intenst sollys, men også i parker og under udendørs aktiviteter. De skal altid bruge maksimal beskyttelse.

  • Kom creme på med jævne mellemrum
    En høj beskyttelsesfaktor giver ikke ubegrænset beskyttelse. Hvis du vil bevare effektiv beskyttelse, skal du tage solcreme på igen i rigelige mængder hver anden time efter svømning.

Tøj: den bedste beskyttelse

På ferie tilbringer børn i gennemsnit 15 timer om ugen i badetøj. Det er for meget! Hatte, solbriller og mørkt tøj er det bedste forsvar mod UV-stråler.