#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden

Solbeskyttelse, der er særligt udviklet til babyer

v_article-babies-protection.jpg

Dermatologer og børnelæger er ikke i tvivl: Børn under 3 år bør aldrig udsættes for direkte sollys. Babyers hud er meget mere følsom over for solen og UVA- og UVB-solstråler end voksnes hud. Især babyer har brug for en meget høj beskyttelse, der er nænsom over for deres sarte hud.

Beskyt børn mod solen.

Direkte eksponering for sol frarådes generelt af børnelæger og dermatologer. Men det er lige så vigtigt at beskytte dine børn mod indirekte sollys.


Figur:

i_anthelios_protection_picto.gif


50 til 80 % af de UV-relaterede skader forekommer i barndommen og teenageårene*.
Det er derfor vigtigt at give både børn og unge gode vaner mht. solbeskyttelse.

* Robinson JK et al. Solbeskyttelse om sommeren, som voksne bruger til deres børn. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: meget høj solbeskyttelse, specielt designet til babyer i tilfælde af indirekte eksponering for sol.

Den nye formel for Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ er beregnet til at bruges minimalt for at tage hensyn til babyers sarte hud og samtidig give meget høj beskyttelse mod UVB- og UVA-stråler, uden at gå på kompromis med tolerancen med lige præcis den rigtige mængde af ingredienser, som er blevet nøje udvalgt af hensyn til deres sensitive barnehud.


Anthelios Dermo-Pediatrics‹ SPF 50+ har meget høj UVA-beskyttelse - højere end de europæiske anbefalinger, der definerer solpleje med meget høj beskyttelse - og er blevet særligt udviklet til imødekomme hudens behov hos babyer i alderen 6 måneder og ældre i tilfælde af indirekte eksponering for sol. Den er beriget med karitésmør af naturlig oprindelse, og dens fugtgivende indhyllende konsistens er udviklet særligt til babyers sensitive hud. Den kan påføres når som helst på dagen på huden.


Anthelios Dermo-Pediatrics efterlader en let hvid film på babyhud for at hjælpe mødre med hurtigt at opdage ubeskyttede, udækkede områder.Testet under pædiatrisk og dermatologisk kontrol.