Anbefalet af dermatologer i hele verdenLa Roche-Posay og dermatologer:
Et samarbejde til gavn for folk med sensitiv hud

Img_  La Roche-Posay og dermatologer: Et samarbejde til gavn for folk med sensitiv hud


Den klare fordel ved kombinationen af termalsk kildevand med ekspertise hos hudspecialister - La Roche-Posay Dermatological Laboratory samarbejder med dermatologer i hele verden. Det er et reelt fællesskab udsprunget af et 40 år gammelt forhold, som rækker langt ud over daglig hjælp til pleje af sensitiv hud. Vi samarbejder om eksklusive kliniske forsøg; kombinerer dermatologisk ekspertise; bidrager til løbende uddannelse og socialt ansvarlige handlinger. Dag efter dag skaber vi et bedre liv for mennesker med sensitiv hud ved at arbejde hånd i hånd med disse sundhedsprofessionelle inden for hudpleje.

Fokus på behov og løsninger


Vores hudplejeprodukter er designet som supplerende pleje med det formål at hjælpe dermatologer med at reducere doseringer, forbedre komplians og endda begrænse visse bivirkninger i huden forårsaget af medicinske behandlinger. Formler af denne slags, som er perfekt skræddersyet til dermatologernes behov mht. effektivitet, tolerance og forskønnelse, opnås kun gennem etableringen af et ekstremt tæt samarbejde med disse. Og det skal gælde for hvert trin i designet af et hudplejeprodukt lige fra identifikation af behov til omsætning til 
stringente kliniske studier.

v_article_19955_01_NEW.jpg (LP602017)


Vores europæiske og brasilianske videnskabelige komitémøder samler i alt 15 dermatologer fra forskellige lande til at dele og diskutere viden. For os repræsenterer disse diskussioner en mulighed for bedre at forstå de behov, der er, når man har en sensitiv og patologi-disponeret hud, samt hvordan man behandler den. Det perfekte eksempel på dette møde mellem La Roche-Posay Dermatological Laboratory's innovative kraft og sundhedsprofessionelles viden fra den virkelig verden er  Lipikar Baume AP+,
- en kropscreme til pleje af meget tør til atopi-disponeret hud.1.

Engagement i social ansvarlighed i samarbejde med dermatologer

v_logo-fondation_LRP.jpg


Fondation La Roche-Posay blev oprettet i 1995 og repræsenterer det konkrete bevis på vores vilje til samarbejde med dermatologer. Hvert år uddeleler fondet legater til unge forskere og opmuntrer til initiativer for social ansvarlighed, der sigter mod at forbedre patienters livskvalitet.

lær mere

Vi stiller vores ekspertise til rådighed for professionelle


"Det begyndte alt sammen for 15 år siden i Spanien med et møde mellem præsidenten for den spanske sammenslutning af dermatologer og La Roche-Posay Dermatological Laboratory", husker Claire Sentenac, La Roche-Posays International Medical Communication Director. Dette samarbejde uden fortilfælde førte til "Residents' Class": Et medicinsk kursus med det formål at øge yngre dermatologers viden om nye terapeutiske tilgange og vigtigheden af solbeskyttelse.


Dette initiativ er nu tilgængeligt i 18 lande og har slået tonen an for mange andre initiativer fra La Roche-Posay til støtte af dermatologernes aktiviteter. Løbende uddannelsesprogrammer, online-kurser, videnskabelige publikationer,  
workshops for korrigerende makeup, atopi-skoler, støtte til hudkræftsdage som "Euromelanoma"
 

osv. er alle måder, hvorpå vi på daglig basis arbejder med sundhedsprofessionelle om at forbedre livskvaliteten for personer med sensitiv hud eller personer med hudlidelser.

Et netværk af professionelle på vores side


Dialogen med dermatologer stopper ikke ved lanceringen af vores hudplejeprodukt på markedet. Vi er i jævnlig kontakt med et omfattende netværk af sundhedsprofessionelle via La Roche-Posay repræsentanter og indsamler informationer om patienternes reelle oplevelse af vores produkter. Denne proces er uundværlig, når vi skal uddybe vores viden og udvikle endnu mere effektive hudplejeprodukter.

1