Med beroligende og antioxiderende termalsk kildevand fra La Roche-Posay

La Roche-Posays termalske center: Kraften i naturligt kildevand

Img_ La Roche-Posays termalske center: Kraften i naturligt kildevand


Termalsk kildevand fra landsbyen La Roche-Posay blev anvendt første gang til hudpleje i 1928, og det har været anerkendt i tusindvis af år for de utallige fordele, som det har for huden. Kildevandet udgør en afgørende fordel ved behandlingen af utallige hudproblemer, som f.eks. eksem eller psoriasis, og dets exceptionelle fordele hjælper årligt tusindvis af kurgæster, som besøger La Roche-Posays termalske center.

Legenden afprøves videnskabeligt


Det var Bertrand Du Guesclin, den øverstbefalende for Karl V's hære, som siges at have opdaget kilden ved sin tilbagevenden fra den spanske borgerkrig i slutningen af det 14. århundrede: Hans hest, der havde lidt af eksem, siges at have badet i vandet og blev derefter permanent kureret. En legende, der må have indeholdt nogle gran af sandhed, for i 1897 blev det kursted, der blev bygget et par årtier tidligere af Napoleon, klassificeret som værende af gavn for almenvældet.

v_small_article-laroche_posay_thermal_centre_01.jpg

Det var først mange år senere, at denne legende om naturligt vand med exceptionelle kræfter gradvist blev bekræftet af den moderne videnskab. Det er det eneste termalske kildevand i verden, der har en sådan naturlig koncentration af selen, som giver uforlignelige antioxiderende egenskaber, der er perfekte til bekæmpelse af oxidativt stress.

v_small_article-laroche_posay_thermal_centre_03

Et 100 % dermatologiskt kursted


Med 8.000 kurgæster om året, hvoraf en tredjedel er børn, er La Roche-Posays termalske center i dag Europas førende termalske, dermatologiske center for sensitiv og svækket hud. Ud over 
de uforlignelige egenskaber ved La Roche-Posays termalske kildevand
 
kan patienterne her nyde godt af behandlinger af 9 dermatologer, som er involveret i hvert eneste trin af behandlingens forløb.

v_small_article-laroche_posay_thermal_centre_04.jpg

Det samme vand til behandling af forskellige tilstande


La Roche-Posays termalske center er et internationalt anerkendt dermatologisk center, der er specialiseret i behandlingen af hudlidelser, og det tilbyder sine patienter forskellige former for ophold; de fleste af dem er dækket af det franske offentlige sundhedssystem. Næsten to tredjedele af kurgæsterne kommer for at modtage behandling af eksem eller psoriasis, hudlidelser, der er meget tydelige og kan have afgørende konsekvenser for livskvaliteten for de personer, der er berørt. I alt bliver 50 % af de termalske, dermatologiske behandlinger, der tilbydes i Frankrig, tilbudt her.

I 2009 gav det termalske center sig selv den opgave at byde kræftpatienter velkommen. Det er centerets ambition at genskabe komfort og mobilitet for områder med ar og reducere hudbaserede bivirkninger i forbindelse med strålebehandling eller kemoterapi. Næsten 5.000 personer har allerede fulgt denne innovative efterbehandling for kræftpatienter. Et tal, der afspejler den voksende tillid onkologer har til fordelene ved La Roche-Posays termalske kildevand.

Certificeret, renhed


La Roche-Posays termalske kildevand undergår i gennemsnit 1.000 test om året. Målet er at sikre kvaliteten hele året rundt. Vandet er så rent, at kurgæster opmuntres til at drikke det ved kilden gennem hele deres ophold.


En kildevand, som staten har anerkendt siden det 17. århundrede


  • Allerede i 1617 tog Pierre Milon, læge for Henry IV og Louis XIII, til La Roche-Posay for at foretage de første undersøgelser.

  • I starten af det 19. århundrede fik Napoleon, senere general Bonaparte, efter sin hjemkomst fra slaget i Egypten opført et kurhospital her for hans soldater.

  • I 1897 blev stedet officielt anerkendt af French Academy of Medicine.

  • I 1905 blev det første kurcenter indviet.

  • I 1913 udnævnte French Academy of Medicine officielt La Roche-Posay til kurby.