Et bedre liv for sensitiv hud

3 konkrete handlinger til forbedring af livet for folk med sensitiv hud


Siden grundlæggelsen i 1975 har La Roche-Posay Dermatological Laboratory gjort alt i sin magt for at forbedre livskvaliteten for folk med sensitiv hud. Gennem hudplejeprodukter  samt generøse tiltag designet til at transformere livet for de mænd og kvinder, der ser frem til at komme overens med en hud, der sommetider bliver som en »fremmed«, som det er erfaringen hos visse patienter, der lider af atopi. Se tre sigende tiltag, der konkretiserer vores engagement i at gøre noget til fordel for alle hudtyper, også de mest sarte:

1

Fremhævelse af skønhed frem for camouflering af fejl


Filosofien bag workshops for korrigerende makeup, der blev lanceret af La Roche-Posay for over 20 år siden, er at fremhæve ansigtets naturlige skønhed for at få folk til at glemme de synlige tegn på hudens tilstand.

lær mere

2

Sådan bliver det en leg at påføre salve


I de 80 atopi-skoler, der er oprettet af La Roche-Posay rundt omkring i hele verden, lærer børn, hvordan de kan få et mere positivt syn på deres sygdom og blive mere selvstændige.

3

Kampen mod hudkræft


90 % af tilfældene af hudkræft kan helbredes, hvis de opdages i tide: La Roche-Posay hjælper med at øge den offentlige opmærksomhed ved at deltage i organiseringen af Euromelanoma, en begivenhed, hvor der tilbydes gratis screeninger i over 30 lande på verdensplan.