0
test Fb connect
Engageret i sensitiv hud
SAFETY_ARTICLE_MAG_DEFAULT_TOP_BANNER.jpg
Retour vers l'accueil

Sådan beskytter du din sensitive hud: Enkle trin til en balanceret hud

Img_Sådan beskytter du din sensitive hud: Enkle trin til en balanceret hud

  For kvinder med sensitiv hud kan selv en helt almindelig dag indeholde skjulte fjender. Temperaturændringer, aircondition, hårdt vand… utallige faktorer, som alle kan udløse ubehag. Huden virker som om, den er under angreb, og den prikker, og strammer.

  Forståeligt nok er disse kvinder konstant på jagt efter løsninger, som hjælpe med at berolige og beskytte deres hud... og de er villige til at prøve næsten hvad som helst! I onlineforaer foreslåes husråd såsom masker af honning, havregryn, avocado eller tilmed chokolade. Selvom de smager godt, kan  ingredienserne fra køkkenskabene sandsynligvis have en mere negativ end positiv påvirkning. De kan indeholder potentielle allergener og irriterende stoffer, og disse gør det selv-behandlinger kan gøre dig temmelig rød i ansigtet.

  Sandheden er den, at tilpasset og ekspertudviklet hudpleje til sensitiv hud er det første skridt til at genoprette komforten, men nogle få, enkle forholdsregler i dit daglige liv kan også gøre hele forskellen. Gennemfør vores quiz, og lær, hvordan du holder din sensitive hud inden for dens komfortzone.

  1

  Et langt, varmt brusebad vil berolige min sensitive hud. Sandt eller falsk?

  FALSK

  Når sensitiv hud udsættes for varme og kulde, stimuleres frigivelsen af histamin, som kan udløse en kædereaktion af irritation. Du kan selvfølgelig ikke ændre vejret, men vælg at tage korte, lunkne bruse- eller karbade.

  2

  Soleksponering kan øge hudens sensitivitet. Sandt eller falsk?

  SANDT

  Soldyrkelse er ikke foreneligt med sensitiv hud. UV-stråling udløser oxidativt stress i huden, så du skal sørge for at have bredspektret beskyttelse mod UVA/UVB- og de lange UVA-stråler som en del af din morgenrutine.

  3

  Et glas vin vil hjælpe både mig og min hud med at slappe af. Sandt eller falsk?

  FALSK

  Alkohol udvider blodkarrene i huden, så rødmen forværres. Det dehydrerer også overhuden, så den sensitive huds skrøbelige barriere svækkes yderligere, og huden bliver sårbar over for stressfaktorer.

  4

  Hvad jeg spiser, kan ikke påvirke min huds irritationsniveau. Sandt eller falsk?

  FALSK

  Stoffer som capsaicin, der findes i krydrede retter, aktiverer irritationsreceptorer i huden, hvilket kan medføre ubehag, stikken og stramhed samt synlig rødmen. Nogle gange er det kedelige det bedste.

  5

  At droppe cigaretterne er godt for sensitiv hud. Sandt eller falsk?

  SANDT

  Nikotinen i cigaretrøg får de små blodkar i huden til at trække sig sammen, så hudens mikrocirkulation og fugtindhold forstyrres. Rygeres hud er dehydreret og udsat for oxidativt stress og er derfor langt mere sårbar over for eksterne aggressorer. Ved at holde dig røgfri kan du afhjælpe den sensitive huds ubehag.

  6

  Hvordan jeg har det indvendigt påvirker ikke min hud. Sandt eller falsk?

  FALSK

  Stress og stærke følelser kan få blodkarrene i huden til at udvide sig, hvilket kan skabe rødme og ubehag. Mange kvinder oplever, at mindfulness eller tilsvarende afslapningsteknikker er effektive til at holde deres sensitive hud i balance.

  Start dagen på en positiv måde for at genvinde kontrollen over din sensitive hud. Vinderopskriften? Intelligente livsstilsvalg kombineret med dermokosmetiske løsninger, som kan genskabe hudens komfort. Med den rette pleje kan kvinder med sensitiv hud leve livet fuldt ud.

  Aktuelle produkter

  Se alle produkter
  16475Kildevandsspray 003433422404397Termalsk kildevandAnsigt|Krop|Solbeskyttelse|Makeup|Børn/Nære / Berolige|Nære / Berolige|Tonic & Kildevand|Tonic & Kildevand|Tonic & KildevandAnsigt|Krop|Solbeskyttelse|Makeup|BørnNære / Berolige|Nære / Berolige|Tonic & Kildevand|Tonic & Kildevand|Tonic & Kildevand0.00
  Kildevandsspray packshot from Termalsk kildevand, by La Roche-Posay