#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden

Lange UVA-stråler: en vedvarende og usynlig fare

v_invisible_danger.jpg

Vi udsættes uden at vide det for lange UVA-stråler hele året rundt. Det kaldes passiv eksponering. Disse solstråler kan trænge gennem skyer, glas og selv overhuden ned til læderhuden

Hvad der effekten af de lange UVA-stråler?

Jo længere UVA-strålerne er, jo dybere trænger de ned i huden. De kan sommetider forårsage uoprettelige skader på huden:

  • Pigmenterings- og farveubalancer, som graviditetsmaske, mørke pletter og grå teint.
  • Solallergier og overfølsomheder: som for alle UV-stråler kan lange UVA-stråler udløse rødmen af huden, pletter og kløe.
  • Fotoaldring eller for tidlig ældning: reduktion af hudens elasticitet og slaphed, som giver rynker.

Figur:

UV-stråler rammer jordens overflade hver dag: 95 % er UVA-stråler, og 5 % er UVB-stråler. Blandt dem udgør lange UVA-stråler 75 % af den samlede stråling. Hvis du vil opnå optimal beskyttelse, skal din solcreme derfor have logoet på emballagen og overholde EU‹s specifikke anbefalinger for solcremer.

Meget høj beskyttelse med Anthelios XL

I næsten 30 år har La Roche-Posay Dermatological Laboratory udviklet en række solcremer, der skal beskytte alle typer sensitiv hud både hos voksne og børn. Med sin effektive solbeskyttelse mod UVB- og UVA-stråler tilbyder Anthelior-serien en beskyttelse, der er dobbelt så høj som anbefalet af Europa-kommissionen. Den nye Ultra-Light Fluid 50+ begår derfor det kunststykke at tilbyde dig meget høj beskyttelse mod UVB- og UVA-stråler, meget højere end den gamle formel (PPD 42, dvs. point højere), og den beskytter endda mod lange UVA-stråler. Alt dette i en ultralet flydende konsistens, der ikke ses på huden.


La Roche-Posay ordineres af
25.000 dermatologer verden over.

I 30 år har La Roche-Posay samarbejdet med dermatologer verden over om at forbedre livet for folk med sensitiv hud

En serie, der anerkendes af eksperter

Anthelios fås som flydende lotion, lotion eller gel og tilbyder et bredt udvalg af konsistenser, der kombinerer komfort og beskyttelse og desuden kan bruges ofte. Anthelios respekterer behovet for og de særlige krav til hver hudtype, og produkterne fås i forskellige formater og forskellige grader af beskyttelse (høj SPF 30-beskyttelse eller meget høj SPF 50+ beskyttelse). Kombinationen af høj UVA- og UVB-beskyttelse beskytter dig mod de umiddelbare ubehagelige følger af ophold i solen som f.eks. solskoldning, men også mod skader på lang sigt som fotoaldring.