Fokus på

Effaclar Ultra Koncentreret Serum

Img_Effaclar Ultra Koncentreret Serum

Alt du skal vide om det nye Effaclar Serum

Mød det nyeste medlem af Effaclar-familien, som er rettet mod flere forskellige hudproblemer på én gang... Der er intet mere spændende for os end at lancere og afsløre et nyt produkt, som vi har arbejdet på i flere måneder. For at fejre lanceringen af vores nye Effaclar Serum, har vi sat en liste sammen med alt det du skal vide om dette nye hudplejeprodukt. Fra serummets imponerende formel og aktive ingredienser, til resultaterne du kan forvente – der er meget at være begejstret for!

f banner Effaclar Serum INT Mob (LP57165)

Hvad er baggrunden for produktet?

Hos La Roche-Posay forstår vi, at din hud har komplekse behov; uren hud og aldring er to af de helt store. 80%1 af teenagers og 40%2 af voksne kvinder har akne, og endnu flere oplever udbrud, hudorme og bumser. Derfor er vi glade for at introducere Effaclar Ultra Koncentreret Serum, vores første serum som indeholder 3 forskellige peeling syrer: LHA, glykolsyre og salicylsyre, kombineret med niacinamid. Serummet kan bruges af mænd og kvinder med sensitiv hud, og produktet er testet på hud med tendens til akne.

Hvad gør den?

Effaclar Serum er rettet mod en række forskellige hudproblemer. Den er beriget med salicylsyre, LHA og glykolsyre, som hjælper med at rense porer, glatte hudoverfladen og fremskynde hudfornyelsen. Synlige effekter er dokumenteret efter blot 7 dage3.
Effaclar Serum hjælper med at forbedre din hudtekstur og reducerer hudorme, bumser og langvarige mærker. Dette serum hjælper også med at reducere aldringstegn, som for eksempel fine linjer.

Hvordan passer den ind i min rutine?

Effaclar serum er mest effektiv, når den bliver brugt i en aftenrutine med produkter, som komplementerer ingredienserne i den. Start med en rens, som hjælper med at rense dine porer, for eksempel Effaclar Rensegelé eller Effaclar Micro Peeling Rensegelé. Dette vil give huden en god base for dit serum. Når huden er tør, tilføj nogle dråber af Effaclar Serum på din håndflade, før du fordeler den på dine kinder, pande, næse og hage. Afslut din aftenrutine med en let, oliefri creme som for eksempel Effaclar K(+), Toleriane Ultra Night eller Hyalu B5 Creme.

NB: Det er vigtigt, at du husker, at anvende solcreme eller dagcreme med min. SPF15 i din rutine morgenen efter, du har anvendt Effaclar Serum, da den indeholder ingredienser, som kan gøre din hud mere sensitiv for sollys.1 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
2 The prevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
3 Klinisk studie, 51 personer

    Anbefalet til dig

    Se alle artikler

    La Roche-Posay anbefaler

    Se alle produkter