#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden

Beskyt sensitive områder effektivt

v_protect_effectively.jpg

Vores hud er helt naturligt mere sart visse steder på kroppen. Øjenomgivelser, ører, læber... nogle områder er mere følsomme end andre over for solens påvirkning. Det er også tilfældet for de områder af huden, der ofte udvikler eksem eller andre former for hudreaktioner, som f.eks. herpes.

En stick til beskyttelse af sarte områder

De ofte oversete områder som øjenomgivelser, næse, ar eller modermærker er de mest følsomme områder af kroppen. Hvis de eksponeres for meget for solen, bukker disse områder først under for de skadelige UVB- og UVA-stråler. Disse områder kan beskyttes med brug af en høj faktor for at forhindre, at disse områder af huden overeksponeres. Laboratoire Dermatologique La Roche-Posay har udviklet Anthelios Stick til sensitive områder SPF 50+

v_protect_effectively_pack1.jpg
Find ud af mere om
Stick for Sensitive Areas SPF 50+

Blød følelse på læberne

Læberne er helt naturligt sarte uden et hornlag eller talgkirtler og har derfor behov for ekstra beskyttelse. De udsættes hver dag for ydre stressfaktorer (UV-stråler, vind osv.), og dermed bliver huden på læberne mere sart og irriteret med tiden. Laboratoire Dermatologique La Roche-Posay har skabt Anthelios Stick til sensitive områder SPF 50+, Produktet er uden parfume. Takket være den høje beskyttelsesfaktor, beskyttes læberne effektivt mod UVB- og UVA-stråler.

Åbn øjnene

Huden er ikke det eneste organ, der reagerer på UV-stråler. Øjnene og øjenlågene er ekstremt sarte områder. Det er vigtig af bære solbriller, der er CE-mærket, for at undgå genskær og forhindre læsioner af nethinden, og det er lige så vigtigt som at bruge en god solcreme. Der er fire forskellige kategorier af brilleglas. Det er kun kategori 3 og 4, der er egnede til stærkt sollys, som det f.eks. kan være tilfældet på stranden eller i bjergene.

Sensitiv hud har brug for særlig pleje

Hud, der har tendens til medfødt overfølsomhed (atopisk hud), reagerer stærkere på miljømæssige faktorer som kulde, varme UV-stråler og forurening. Denne type hud er allerede supersart, og den er endnu mere sensitiv over for de kortsigtede og langsigtede risici ved eksponering for solen.


Brug af den rigtige solcreme kan hjælpe med at forebygge visse former for ubehag.
Laboratoire Dermatologique La Roche-Posay er pionerer inden for hudpleje og skaber produkter beriget med termalsk kildevand til hudpleje med antioxiderende og beroligende egenskaber. De kan fås med forskellige konsistenser til hver type eksponering og hud, inklusive sensitiv hud. ANTHELIOS XL Ultra-light fluid 50+ er ideel til denne type hud med meget høj beskyttelse mod lange UVA-stråler i en ny ultralet konsistens. Det føles som bar hud med en ikke-fedtende finish.

Hvordan kan du beskytte din hud mod solen?