#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden

Beskyt dig selv hver dag

v_every_day.jpg

Solbeskyttelse er vigtig hele året rundt, selv i byen, for at holde din hud sund og smuk. Men du skal vælge det rigtige beskyttelsesindeks…

UV-stråler: en fare hele året rundt

I modsætning til den almindelige antagelse skal du ikke blot beskytte din hud mod solstrålerne, når du er på ferie ved havet eller i bjergene. Din hud er udsat for UVB- og UVA-stråler og deres respektive skadelige virkninger hele året rundt. UVA- og UVB-stråler virker forskelligt på huden:

  • UVB-stråler gennemtrænger de overfladiske lag af overhuden og er hovedansvarlige for solbrændthed, men også for solskoldninger og endnu vigtigere - hudkræft
  • UVA-stråler absorberes slet ikke eller kun lidt af skyer og brilleglas. De trænger dybere ind i huden og kan nå ned til læderhuden. Blandt dem lange UVA-stråler. De udgør størstedelen af UVA-strålerne og er til stede hele året, selv når det er overskyet, og de trænger ind i kernen af læderhuden og forårsager uoprettelige skader på huden.

Ekstrem eller moderat: Hvad er niveauet for din eksponering for sol?

Det afhænger grundlæggende af typen af solskin, hvor lang tid der tilbringes i solen og din fototype:

  • ekstrem eller langvarig eksponering, også kaldet "zenit"-eksponering, da den genereres , når solen står i zenit og generelt forekommer ved havet eller på skiferie. Andre typer af aktiviteter (frokost i solen, udendørs sport, gåture osv.) kan også medføre utilsigtet eksponering for sol.
  • daglig eksponering svarer til den tid, vi tilbringer hver dag udenfor og indenfor bag et vindue.

Bør man bære solbeskyttelse hele tiden?

Løsninger til daglig beskyttelse

Anthelios-serien tilbyder daglig solbeskyttelse mod UVA- og UVB-stråler og et bredt udvalg af behagelige konsistenser til hver hudtype for at opmuntre til mere regelmæssig anvendelse.

Aquagel SPF 30 ultralette formel kombinerer:

  • Høj UVA-beskyttelse selv mod lange UVA-stråler af huden, der er godt beskyttet hele året rundt.
  • En fugtende frisk geléagtig konsistens, der er ideel til daglig brug.
  • Ikke-fedtende og usynlig finish.

Helårlig brug af solbeskyttelse forebygger de risici, der er forbundet med sol på lang sigt, herunder for tidlig aldring, pigmenteringsproblemer (pigmenteringsmærker, graviditetsmasker osv) og hudkræft.