#SaveYourSkin

Meget høj solbeskyttelse til dig og demdu holder af
Tjek dig, beskyt dig og opfør dig sikkert i solen

Download
ABCDE metoden

Pleje af din hud, efter at den har været eksponeret for sol

v_article-caring-after-sun.jpg

Om sommeren er din hud udsat for barske betingelser. Sol, sand, vind, saltvand ... alle disse faktorer kan beskadige og irritere huden. Det er derfor vigtigt at anvende aftersun der tilfører huden fugt.

Til rehydrering ved afslutningen af dagen

Påførsel af produkt til pleje af huden efter eksponering for sol er en vigtig del af sommerrutinerne for hudpleje. Posthelios bløde gel er beriget med lipider. Påfør den på alle områder, der har været eksponeret, efter dit aftenbrusebad. Din hud vil få tilført fugt og opleves blød og smidig.

For fugtgivende og kølende effekt

Selv om vi alle kender vigtigheden af effektiv beskyttelse for at forebygge erytem, også kendt som solskoldning, bliver vores hud sommetider rød og varm efter en dag på stranden. For at mildne denne reaktion er Posthelios ideel til anvendelse efter en dag på stranden.

Vælg den rigtige beskyttelse

Med Anthelios-serien får du en høj beskyttelsesfaktor med konsistenser, der passer til alle hudtyper og alle former for eksponering.

Til bevarelse af din kulør, når du vender tilbage

Endelig må du ikke glemme, at brug af solcreme ikke forhindrer, at du bliver brun. Tværtimod hjælper det dig til at få en mere ensartet glød og en mere naturlig og langvarig kulør. Vi anbefaler daglig brug af produkter til pleje af huden som f.eks. Posthelios.

Fordelene ved La Roche-Posays termalske kildevand

Termalsk kildevand fra La Roche-Posay er den ideelle løsning til huden, der har været i solen. Vandets enestående kombination af mineraler og sporstoffer giver det unikke egenskaber. Det termalske kildevand virker beroligende og antioxiderende.