SOLBESKYTTELSE
TIL BABYER OG BØRN

Børns hud er tyndere, og pigmenteringssystemet (evnen til at "blive brun") udvikler sig stadig, hvilket betyder, at det mangler det naturlige forsvar, der hjælper med at give voksen hud en vis beskyttelse mod skadelige UV-stråler. 

BABYER BØR IKKE UDSÆTTES 
FOR DIREKTE SOLLYS

Dermatologer anbefaler, at børn under 3 år overhovedet ikke udsættes direkte for sollys og altid skal beskyttes af solcreme/tøj, selv når de er i skyggen. Ældre børn har brug for at lære gode solvaner, såsom regelmæssigt at anvende bredspektret UVA- og UVB-beskyttende solcreme, tage beskyttende tøj på og undgå eksponering på de mest solrige timer på dagen (kl. 10 til 16).

LÆR BØRN AT
PASSE PÅ I SOLEN

I artiklen nedenfor finder du en lang række tips til, at lære dine børn om de gode solvaner de har brug for, for at passe på huden når de er ude i solen.

VORES SIKKERHEDS-
FORPLIGTELSER

laroche posay tolerance forpligtelse produktallergitestet model tæt på

UDVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANCE

Se mere
Vores produkter er udviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumenteret effektivitet og tolerance.
laroche posay tolerance forpligtelse essentiel aktiv dosis produkthoved

LIGE DET VÆSENTLIGE,

I KORREKT AKTIV DOSERING

Se mere
Vores produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer, og indeholder kun de nødvendige ingredienser i den rigtige aktive dosis.
laroche posay tolerance forpligtelse sensitiv hud model baby

TILPASSET HUDPLEJE


TIL DE FLESTE BEHOV

Se mere
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fedtet or uren hud, tør hud, svækket hud, hud med tendens til rødme, og mange andre behov.
laroche posay tolerance forpligtelse formel beskyttelse produkt hoved

BESKYTTENDE EMBALLAGE


TOLERANCE OG EFFEKTIVITET

Se mere
Vi bruger beskyttende emballage og kun de mest nødvendige konserveringsmidler for en høj tolerance og effektivitet over tid.

KÆRELÆSERE

Oplysningerne, der vises her, er kun beregnet til generelle uddannelsesmæssige formål og bør under ingen omstændigheder erstatte professionel medicinsk rådgivning. Har du medicinske spørgsmål, bør du altid søge råd fra en kvalificeret sundhedsudbyder.