HVORDAN REGELMÆSSIG RENS AF HUDEN
KAN HJÆLPE MED AT REDUCERE UREN OG FEDTET HUD

Article Read Duration 5 min læsning

Et af de hyppigst stillede hudplejespørgsmål er: Hvordan slipper man af med uren og fedtet hud? Regelmæssig rens af huden med de rigtige produkter er en vigtig del af din daglige pleje til uren og fedtet hud. Det er vigtigt at fjerne olier og urenheder, der kan tilstoppe porerne og kan indeholde bakterier, både morgen og aften. Dette giver din hud mulighed for at regenerere naturligt og reducere risikoen for dannelse af nye udbrud.

DET FØRSTE TRIN I DIN RUTINE TIL PLEJE AF UREN OG FEDTET HUD?
RENS SOM DEL AF DIN MORGENRUTINE

Rens af huden om morgenen kan hjælpe med at reducere uren og fedtet hud

Om natten, mens vi sover, opbygges talg og døde celler på hudens overflade, som potentielt kan tilstoppe porerne, og danner de perfekte betingelser for dannelse af urenheder. Derfor er det første skridt i din daglige morgenrutine at rense huden skånsomt med et mildt rensende produkt. Produkter som indeholder salicylsyre, er ofte effektive til at rense huden. Følg op med en passende dagcreme eller serum, som er tilpasset til din hud og dit behov. Brug for eksempel en korrigerende fugtighedscreme som EFFACLAR Duo(+), der hjælper til at reducere svære urenheder (f.eks bumser).

DET ER VIGTIGT AT RENSE UREN OG FEDTET HUD FØR MAN GÅR I SENG

Hvordan kan rens af huden om aftenen hjælpe med at reducere uren og fedtet hud?

Manglende fjernelse af overskydende olier, makeup og andre urenheder risikerer at lade dine porer være tilstoppede natten over. Tilstoppede porer kan resultere i ophobning af talg, der kan føre til nye urenheder. Din hud fornyer sig naturligt, mens du sover. For at give huden de bedste betingelser for at regenerere i løbet af natten, er det derfor en god idé at rense huden, inden man går i seng.


Rens i din daglige hudplejerutine

Ved at inkludere rens i din daglige morgen- og aftenrutine kan du reducere risikoen for udbrud.

Rens dit ansigt grundigt og skånsomt hver morgen for at fjerne talg og døde celler og om aftenen for at fjerne make-up og snavs. Fjern make-up med en rensevand med miceller på en vatrondel efterfulgt af et skummende renseprodukt til at fjerne olier og de bakterier, der trives under fedtede forhold. Fokusér på at rense din T-zone, omkring næsen, hagen og eventuelle sprækker hvor olier kan samles. Rens i ca. 20-30 sekunder. Skyl med lunkent, ikke varmt vand. Tør forsigtigt dit ansigt med et rent ansigtshåndklæde (ikke håndklædet du brugte til kroppen efter brusebadet).

Efter rens bør du anvende en passende fugtighedscreme for at holde hudens fugtniveau i balance.


Vælg den rigtige fugtighedscreme

Det er vigtigt, at vælge netop den fugtighedscreme, der passer til din hud og dit behov. Overvej om du eksempelvis har behov for en fugtighedscreme til svære urenheder (f.eks bumser), tilstoppede porer og hudorme, eller til skinnende og fedtet hud.


Bør jeg bruge produkter med salicylsyre?

Salicylsyre er en ingrediens, som effektivt hjælper til at rense tilstoppede porer. Produkter som indeholder eksempelvis salicylsyre og LHA kan derfor være gavnlige, hvis du har uren og fedtet hud. De eksfolierende egenskaber i disse aktive ingredienser hjælper med at holde huden ren.

3 EFFEKTIVE PRODUKTER TIL UREN OG FEDTET HUD

La Roche-Posay har udviklet EFFACLAR serien, som tilbyder en komplet løsning til alle stadier af fedtet og uren hud. Herunder har vi givet et eksempel på 3 effektive produkter fra EFFACLAR, som med fordel kan kombineres i en hudplejerutine.

Fjern make-up og snavs med EFFACLAR 3-i-1 Rensevand som påføres på en ren vatrondel. Dette produkt er beriget med termalsk og antioxiderende kildevand fra La Roche-Posay, og hjælper til at fjerne snavs og talg fra overfladen af huden som efterlades ren og frisk.

Fugt ansigtet og massér blidt EFFACLAR Rensegelé ind med fingrene. Massér skummet ind i dit ansigt, og vær særlig opmærksom på områder med urenheder. Ingredienser som salicylsyre fjerner overskydende olier, og renser dine porer. Skyl med varmt vand og tør med et rent ansigtshåndklæde.

Når dit ansigt er tørt, kan du bruge EFFACLAR Duo (+) til fedtet og uren hud med tendens til svære og tilbagevendende urenheder. Denne korrigerende fugtighedscreme reducerer forekomsten af urenheder med en effektivitet fra 12 timer*.

*Instrumentel test, 43 personer

Klik HER for alt hvad du behøver at vide om uren og fedtet hud.

Klik HER for at få oplysninger om årsagerne til uren hud.

VI HAR OGSÅ
EN SERIE TIL DET

EFFACLAR er en komplet serie af løsninger til alle stadier af fedtet og uren hud.

VORES HØJE STANDARDER
VED PRODUKTUDVIKLING

laroche posay tolerance forpligtelse produktallergitestet model tæt på

UDVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANCE

Se mere
Vores produkter er udviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumenteret effektivitet og tolerance.
laroche posay tolerance forpligtelse essentiel aktiv dosis produkthoved

KUN DET ESSENTIELLE,
I KORREKT AKTIV DOSERING

Se mere
Vores produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer, og indeholder kun de nødvendige ingredienser i den rigtige aktive dosis.
laroche posay tolerance forpligtelse sensitiv hud model baby

TILPASSET HUDPLEJE
TIL DE FLESTE BEHOV

Se mere
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fedtet og uren hud, tør hud, svækket hud, hud med tendens til rødme, og mange andre behov.
laroche posay tolerance forpligtelse formel beskyttelse produkt hoved

BESKYTTENDE EMBALLAGE
TOLERANCE OG EFFEKTIVITET

Se mere
Vi bruger beskyttende emballage og kun de mest nødvendige konserveringsmidler for en høj tolerance og effektivitet over tid.

LÆR MERE OM
HVAD ER UREN HUD