359613596035964

bag

vores produkter

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan produkterne bliver lavet og testet? Hvordan vi udvælger ingredienserne?  Hvilken metode vi bruger, når vi tester produkterne? Hos La Roche-Posay er vi engageret i at udvikle meget effektive og tolerante produkter, der er velegnet til sensitiv hud.


Gå nedenfor på opdagelse i vores strikte prøveprotokoller, partnerskaber med medicinske eksperter og meget grundige udvælgelse af ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tests
  • Emballage
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_03 (LP52666 - LP15765)

Velegnet til selv den mest sensitive hud

Produkters tolerance bliver virkelig afgørende, når huden er svækket, sart eller sårbar, f.eks.:

  • Sensitiv, reaktiv eller allergisk hud
  • Hud, der er udsat for forurening
  • Sart hud såsom spædbørns hud
  • Hud, der er i medicinsk behandlinger (akne-medicin, æstetiske procedurer, kræftbehandlinger…).
La Roche-Posay anbefales af dermatologer, allergispecialister, børnelæger og onkologer. Vores produkter er specifikt udviklet til at opfylde behovene hos selv den mest sensitive hud.

Vi har høje standarder for produktudviklingen af dermokosmetik. Dette er takket være vores kriterier for valg af ingredienser, strenge testprotokoller på specifikke populationer og løbende ekspertpartnerskaber. Denne metode giver os mulighed for at udvikle supplerende pleje, der er specielt velegnet til de mest sårbare hudtyper: atopisk hud, uren hud, nyfødte og behandlinger efter cancer.

Hudpleje fra livets første dag

Nyfødtes hud er fin og sart. Vi er et af få dermokosmetiske mærker, som formulerer produkter specifikt til nyfødte, hvor vi vurderer deres egnethed. Vores to kerneprodukter til denne unikke målgruppe er den skånsomme duschgelécreme Lipikar Syndet AP+ og den beroligende blødgørende creme Lipikar Balm AP+.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_04

Testprotokol på babyer

For hver af disse to produkter, Lipikar Syndet AP+ og Lipikar Balm AP+, der er velegnet til spædbørn, blev der gennemført en solid klinisk undersøgelse under dermatologisk og pædiatrisk overvågning for at kontrollere for enhver form for irritation eller reaktion.
Resultatet af de 2 undersøgelser var det samme: Høj tolerance.
Med vores testprotokoller for de meste sarte og sårbare hudtyper – sensitiv, allergisk hud, hud i efterbehandling for cancer samt spædbørns hud – er vi med på at skabe nye tolerancestandarder inden for dermokosmetik.

Læs mere om LIPIKAR Balm AP+ og LIPIKAR Syndet AP+

Optimal tolerance, selv til behandlinger efter cancer

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_05

Kemoterapi og strålebehandling kan svække hudens forsvar og forårsage irritation. Hos La Roche-Posay arbejder vi med at skabe produkter, der kan pleje kræftpatienternes hud. I overensstemmelse med de officielle anbefalinger og sammen med mange sundhedseksperter er vi overbeviste om, at optimeret dermokosmetik kan bidrage til en forbedret livskvalitet. 

Effekten af La Roche-Posay-produkter, såsom det termalske kildevand, Lipikar Balm AP+ og Anthelios XL SPF50+, på de kutane bivirkninger og til forbedring af patienternes livskvalitet er blevet demonstreret i syv udgivne publikationer.

Del

    luk