359613596035964

bag

vores produkter

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan produkterne bliver lavet og testet? Hvordan vi udvælger ingredienserne?  Hvilken metode vi bruger, når vi tester produkterne? Hos La Roche-Posay er vi engageret i at udvikle meget effektive og tolerante produkter, der er velegnet til sensitiv hud.


Gå nedenfor på opdagelse i vores strikte prøveprotokoller, partnerskaber med medicinske eksperter og meget grundige udvælgelse af ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tests
  • Emballage
Lipikar, a strict formulation charter for optimal safety (v8w7ZdSDHt4)

Nøje udvalgte ingredienser

La Roche-Posay bliver anbefalt af dermatologer i hele verden. Vi har opnået vores omdømme i medicinske kredse gennem vores ekspertviden om hud, klinisk dokumenterede resultater og valg af ingredienser.

Toksikologer er involveret i alle stadier af formuleringen

Toksikologer er forskere, som studerer sikkerheden ved og virkningerne af forskellige substanser. Vores team er dedikeret til at sikre, at hver eneste ingrediens i vores formler ikke udgør nogen sundhedsfare. For at opnå dette undersøger vi omhyggeligt en lang række kilder såsom kosmetikovervågning, videnskabelige publikationer, dermatologers caserapporter og interne data. Vores mål er at undgå ingredienser, der kan forårsage allergi eller irritation.

Alle produkter skal opfylde vores Maximum Tolerance Charter

Vores strenge formuleringspolitik gør, at vi fravælger visse ingredienser. Derfor er mange af vores formler parfumefri, og dem, der indeholder parfume, har ingen af de 26 allergener, som er angivet i Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 1223/2009 af 30. november 2009 om kosmetiske produkter.

Vi gør bekæmpelse af bakteriel kontaminering til en prioritet

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_06

Da vores produkter er udviklet til den mest sensitive hud, er det vigtigt at undgå kontaminering med bakterier, der kan forårsage irritation eller infektion. Vores laboratorier benytter:

  • Anti-kontamineringsemballage i tuber, pumpeflasker eller lufttætte flasker
  • Smarte kombinationer af velegnede konserveringsmidler i lave koncentrationer for at sikre tolerance og bevarelse af formlen
Ud over selve ingredienserne kan din hudplejerutine også påvirke hudens velvære. Klik HER for at få nyttige oplysninger om hudpleje velegnet til selv den mest sensitive hud.

Del

    luk