3 spørgsmål til eksperten

Hvis du vil skjule tegn på aldring, skal du udjævne hudens kulør

Img_Hvis du vil skjule tegn på aldring, skal du udjævne hudens kulør

Med årene får ansigtet flere og flere markerede træk. Rødme og brune pletter forandrer huden, linjerne bliver dybere og danner til sidst permanente rynker, og ansigtets volumen flytter fra den øverste del af ansigtet til den nederste. Hvad kan du gøre? Gode råd fra en dermatolog.

Hvordan udligner man tegn på aldring med makeup?

Der findes to forskellige typer korrektion.

Du skal udjævne hudens kulør med foundation. Til at opnå dette skal du lege med de lyse og mørke toner i din foundation eller den pudder, du bruger som afslutning. Makeup skal påføres på gennemfugtet hud. Det fugtgivende underlag kan have en anti-age funktion, og det er vigtigt, at du sikrer, at det er kompatibelt med makeuppen.

Har du et godt råd til at udjævne hudens kulør?

Jeg bruger en korrigerende foundation, som har et højere pigmentindhold end traditionel foundation.

Jeg vælger nuancen baseret på hudens farve, som skifter afhængigt af årstiden. Jeg starter med at dække ujævnhederne med concealer, som jeg dupper på med fingeren. Jeg udjævner derefter hudens kulører ved at blande den korrigerende foundation med en smule fugtighedscreme, så jeg får et produkt, som er nemmere at fordele. Jeg slutter altid med at duppe makeuppen med en bred børste, så jeg får et mere naturligt look.

Hvordan kan makeup udglatte huden og skabe konturer?

I ansigtet er fordybninger mørke områder.

Vi udligner effekten ved at gøre de mørke områder lysere. Når jeg påfører foundation, vælger jeg en lysere nuance, som jeg påfører rynkerne med fingeren eller en fin børste. Jeg bruger også en lysere nuance på kindbenene, den yderste tredjedel af øjenlågene og ved tindingerne. Jeg påfører dog en mørkere pudder langs den nederste del af kinderne.

    Anbefalet til dig

    Se alle artikler