359613596035964

bag

vores produkter

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan produkterne bliver lavet og testet? Hvordan vi udvælger ingredienserne?  Hvilken metode vi bruger, når vi tester produkterne? Hos La Roche-Posay er vi engageret i at udvikle meget effektive og tolerante produkter, der er velegnet til sensitiv hud.


Gå nedenfor på opdagelse i vores strikte prøveprotokoller, partnerskaber med medicinske eksperter og meget grundige udvælgelse af ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tests
  • Emballage

La Roche-Posay: Samarbejder med eksperter

Hos La Roche-Posay er det vores mission at skabe effektive og tolerante produkter, som kan give et bedre liv til selv den mest sensitive hud.


For at løfte denne ambitiøse opgave, omgiver vi os med anerkendte medicinske eksperter for at udvikle formler, der kan leve op til udfordringen.

Eksperter indenfor alle områder

Dermatologer verden over
Vi arbejder sammen med dermatologer, børnelæger og onkologer for at vælge de bedst egnede og tolerante ingredienser til vores formler. Vi tester dem før lanceringen og overvåger dem efter lanceringen.

Rådgivende lægefaglig udvalg
Vi drøfter alle nye projekter og videnskabelige innovationer med det lægefaglige udvalg hos La Roche-Posay, der består af læger fra en række specialområder. Dermatologer, allergispecialister og andre specialister samarbejder med os for at skabe produkter, som er velegnet til sensitiv hud men også produkter som kan anvendes som supplerende pleje under medicinsk behandling.

La Roche-Posays eksperter inden for korrigerende makeup

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_03

Vi drager også fordel af indsigten og kompetencerne hos eksperter inden for korrigerende makeup, der bidrager med meget mere end blot makeup-færdigheder. Socio-skønhedseksperterne ved La Roche-Posays termalske center er uddannet i psykologi, så de kan behandle personen både fra en æstetisk og en psykologisk vinkel. Gennem unikke workshops i korrigerende makeup tilbyder de håb og øget livskvalitet til mennesker med hudproblemer. Vigtige eksempler omfatter vitiligo, akne eller helede brandsår samt eftervirkningerne af kræftbehandlinger, som kan få patienterne til at føle sig sårbare både ind- og udvendigt, så de har behov for eksperthjælp til at genopbygge deres selvtillid og selvværd.

Alt sammen understøttet af konkret videnskabelig research med mere end 550 kliniske undersøgelser og observationsundersøgelser

Til dato har vi kontrolleret vores produkttolerance igennem 550 kliniske forsøg:
- Kliniske tests under lægeligt opsyn,
- Undersøgelser i flere lande på forskellige etniciteter,
- På sensitiv, beskadiget eller sårbar hud, herunder personer, som er i eller har været i behandling for cancer.

Find ud af, hvorfor du kan være sikker på, at hudplejeprodukter virkelig er sikre.

Del

    luk