359613596035964

bag

vores produkter

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan produkterne bliver lavet og testet? Hvordan vi udvælger ingredienserne?  Hvilken metode vi bruger, når vi tester produkterne? Hos La Roche-Posay er vi engageret i at udvikle meget effektive og tolerante produkter, der er velegnet til sensitiv hud.


Gå nedenfor på opdagelse i vores strikte prøveprotokoller, partnerskaber med medicinske eksperter og meget grundige udvælgelse af ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tests
  • Emballage
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_01 (bzllyOW_wrM)

Hvordan kan du være sikker på, at hudplejeprodukter virkelig er sikre?

Hos La Roche-Posay fokuserer vi på at skabe produkter til selv de allermest sarte hudtyper samt hudtyper med særlige behov. Link til artikel om sikkerhed: “Velegnet til selv den mest sensitive hud”. Læs videre for at se, hvordan vi sikrer, at vores produkter overholder høje standarder ved produktudvikling samt er gode for disse hudtyper.

Når du vælger hudpleje, har du brug for dybdegående information om produkterne, så du kan vælge de produkter, der passer til dig.

Hos La Roche-Posay fokuserer vi på at skabe produkter til selv de allermest sarte hudtyper samt hudtyper med særlige behov. Læs videre for at se, hvordan vi sikrer, at vores produkter overholder høje standarder ved produktudvikling samt er gode for disse hudtyper.

Laboratorietestning på rekonstrueret hud

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_01

Vi udfører omfattende tests af vores produkter, før de sendes på markedet. Vores teams indenfor forskning og innovation har udviklet en banebrydende metode. Hvordan fungerer den? Vi bruger en type af rekonstrueret hud, der hedder EpiSkin*. Først når vi er tilfredse med testresultaterne på EpiSkin*, går vi videre til tests på mennesker. Udover at levere nyskabende teknologi, der kan anvendes til at udføre utrolig præcise tests,  giver dette os mulighed for at udlukke irritationsfremkaldende stoffer på tidlige teststadier.

Kliniske tests på de mest sarte hudtyper


Derefter følger kliniske tests på produkternes målgrupper, som udføres under tilsyn af en dermatolog. Som specialist i sensitiv hud tager La Roche-Posay udsagnet “testet på sensitiv hud” meget alvorligt. Vi udfører kliniske tests, hvor alle deltagere har sensitiv, atopisk eller allergisk hud, alt efter relationen med det testede produkt. Vi udfører også undersøgelser for at kontrollere, at vores produkter kan bruges af personer med de mest sarte hudtyper og på patienter, der gennemgår kræftbehandlinger, for at levere optimale løsninger til kutane bivirkninger med den højeste tolerance.

Patch-tests

For at teste vores produkters hypoallergenicitet gør vi brug af en teknik ved navn "repeated patch testing"**,

La Roche-Posay reglen: 100 % af produkterne er hypoallergene

Vi tester omhyggeligt hver formel, før den sendes på markedet. Nogle af vores produkter er blevet appliceret mere end 10.000 gange, før de finder vej til din badeværelseshylde! Hvis blot en enkelt deltager udvikler en allergisk reaktion under testen, så ændrer vi formlen i vores laboratorie.

Kontinuerlig kontrol, efter produktet er blevet sendt på markedet

Vi har et system til kosmetikovervågning, som bidrager til at opretholde vores produkters tolerance efter lancering. Dette indebærer registrering og grundig undersøgelse af alle uønskede hændelser, der rapporteres af brugere og/eller læger. Vi deltager aktivt i at løse hver enkelt sag og træffer alle de nødvendige forholdsregler vedrørende det pågældende produkt og dets ingredienser. Nogle af vores produkter er udviklet for mere end 20 år siden og de gør stadig folks liv bedre hver dag.

* EpiSkin består af små skiver af laboratorie-syntetiseret menneskehud. Sunde menneskelige hudceller (keratinocytter) dyrkes i petri-skåle. EpiSkin er en sund struktur til tests af kosmetik.
** Produktet påføres under et lukket (luft- og vandtæt) plaster. Huden undersøges af en dermatolog, når plasteret er blevet fjernet. Denne proces gentages flere gange. Huden skal derefter hvile i 2 uger. Der udføres derefter endnu en patch-test som kontrol.
Igen undersøges huden af en dermatolog efter 30 minutter, 24 timer og 48 timer.
Dette giver os mulighed for at kontrollere, at testpersonen ikke har udviklet en allergi over for produktet.

Del

    luk