359613596035964

bag

vores produkter

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan produkterne bliver lavet og testet? Hvordan vi udvælger ingredienserne?  Hvilken metode vi bruger, når vi tester produkterne? Hos La Roche-Posay er vi engageret i at udvikle meget effektive og tolerante produkter, der er velegnet til sensitiv hud.


Gå nedenfor på opdagelse i vores strikte prøveprotokoller, partnerskaber med medicinske eksperter og meget grundige udvælgelse af ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tests
  • Emballage
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_05 (All-Rights)

Hvad gør La Roche-Posay for at reducere miljøpåvirkningen fra sin produktemballage?

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_02

Anvender minimale mængder af emballage

La Roche-Posay bruger så lidt emballage som muligt til sine produkter. I 2016 alene brugte mærket 23,5 ton PCR (Post-Consumer Recycled)-materialer i glasflasker og plastiktuber. 0 % af emballagen indeholder PVC-plastic.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_03

Producerer mindre plastik

La Roche-Posay har også foretaget en radikal ændring i design af et af sine kerne produkter, Lipikar Balm AP+-tuben, for at gøre den lettere uden at påvirke dens funktion. Ved at eliminere behovet for et hoved på tuben – og derved fjerne en emballagekomponent – gjorde La Roche-Posay ikke blot tuben nemmere at bruge, den reducerede også vægten fra 24 til 15,6 gram. Denne betydelige vægtreduktion giver 35 % mindre plastikemballage, hvilket udgør 31 ton plastik, der spares om året.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_04

Bruger mindre papir i vores emballage

La Roche-Posay er også begyndt at bruge mindre papir i sine emballager ved at fjerne indlægssedler og trykke vigtige oplysninger på selve emballagen.


Del

    luk