0

BLIV SKINCHECKER,
OG KONTROLLÉR MODERMÆRKER,
PÅ DEM DU HOLDER AF

Spred budskabet til dem, du holder af.
Slut dig til holdet af skincheckers over hele verden!

BESKYTTELSE AF PERSONDATA

Når du logger ind på Skin Checker-programmet via din Facebook-konto, kan nogle af dine personlige oplysninger, som er registreret på Facebook (e-mail, password og andre grundlæggende oplysninger), overføres til L'Oréal Danmark til kommercielle formål og/eller for at give dig oplysninger om La Roche-Posay brandet, produkterne og andre L'Oréal produkter/brands.

Ved at logge på via din Facebook-konto accepterer du at være bundet af vilkårene for brug af https://www.laroche-posay.dk, og samtidig indvilliger du i at modtage markedsføringsmateriale fra La Roche-Posay samt kampagnetilbud på e-mail. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du læse vores fortrolighedspolitik ved at klikke her. I henhold til gældende lovgivning vedr. databeskyttelse har du ret til at få adgang til, ændre, rette og slette data, der vedrører dig. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, bedes du kontakte os på [email protected]

Opret forbindelse med Facebook

Har du ingen Facebook konto? Klik her for at være med
Er du allerede skinchecker?Login her

ELLER TILMELD DIG
TILMELD

* Felter markeret med en stjerne skal udfyldes.
Disse oplysninger og oplysninger, der indsamles i fremtiden, kan bruges af l'Oreal Danmark. I henhold til gældende lovgivning i dit land kan du gøre brug af din ret til at få adgang, udføre rettelser og protestere ved at sende en anmodning med bevis på din identitet til nedenstående adresse: [email protected] Hvis du vil vide mere om beskyttelse af dine personlige oplysninger, kan du læse vores fortrolighedspolitik https://www.laroche-posay.dk/artikel/vilk%C3%A5r/a6963.aspx.

LA ROCHE-POSAY FORPLIGTER SIG

MY SKINCHECK

Gå ind på myskincheck.dk

v_push_skincheck.jpg