Dokumenteret effekt. Klinisk dokumenteret tolerance


La Roche-Posay:
Påvist effekt, klinisk efterprøvet tolerance


Effektivitet og tolerance: Disse to ord opsummerer filosofien bag alle vores formler. Vi søger konstant at opnå resultater med den perfekte balance mellem optimal effektivitet og tolerance, og vi formulerer alle vores hudplejeprodukter ud fra en unik formuleringspolitik.

Konstant fornyelse af formlens funktioner

La Roche-Posay Dermatological Laboratory har en dobbelt ambition: Vores hudpleje skal være i stand til effektivt at imødekomme behovene hos personer med sensitiv hud og samtidigt garantere optimal tolerance, så den føles behagelig på alle hudtyper, også sensitiv hud. Denne opgave ville være umulig uden »de mænd og kvinder hos La Roche-Posay, som - gennem deres engagement og talent - er i stand til at transformere enhver teknologisk udfordring til en succes«, som Muriel Bayer-Vanmoen, International Skincare Development Director, minder os om.


Skabelsen af hudplejeprodukter repræsenterer altid en ny udfordring, der har mobiliseret vores teams i næsten to år, og som starter det øjeblik, en aktiv ingrediens vælges. Tre vejledende principper leder hvert trin i hver fase af deres arbejde: Den strengt regulerede udvælgelse af de uforarbejdede ingredienser, en høj koncentration af den primære aktive ingrediens og en strømlinet formel, der beskyttes af et optimeret konserveringssystem. Under denne designfase gennemgår formlen en meget streng serie af tolerancetest under normale forhold for brug. Hvis formlens tolerance i løbet af disse ikke er acceptabel, starter vores laboratorier helt forfra med udviklingen af formlen.

La Roche-Posay-innovation: Hudpleje i en glaskrukke


Når et hudplejeprodukt med en strømlinet formel præsenteres, kræver det normalt emballage, der isolerer produktet fra luft, lys og huden. I dag er det for første gang i sine 40 års levetid lykkedes for La Roche-Posay Dermatological Laboratory at præsentere en formel, der er resultatet af teknologisk, følelsesmæssig og sensorisk ekspertise:  NUTRITIC INTENSE RICHE ,
- beskyttende og nærende ansigtscreme - i en glaskrukke.

Krævende standarder på linje med kravene til sensitiv hud


80 forsøg på at lave en formel: Det er det antal af foreslåede formler, som vores formulatorer sommetider kræver for at opnå den ønskede forskønnelse. Men vores kompromisløse tilgang stopper ikke her: En hel del af vores hudplejeprodukter skal også gennemgå udfordringen med kliniske studier, der udføres i samarbejde med dermatologer. Takket være
disse studier

kan deres effektivitet og tolerance - også på sensitiv hud eller problemhud - påvises.


Sidst, men ikke mindst, stræber vi efter at tilbyde dig en optimal oplevelse med vores produkter ved at arbejde grundigt med deres teksturer. Fra formuleringen af den mest rige hudpleje til tør hud til matterende gelé-creme til fedtet hud - La Roche-Posays formulatorer opnår hver gang nye formelvirkninger for effektivitet, tolerance og komfort ved påførsel på alle hudtyper.