• Hjem>
  • La Roche-Posays kliniske studier: I kernen af vores designproces

Dokumenteret effekt. Klinisk dokumenteret tolerance


La Roche-Posays kliniske studier:
I kernen af vores designproces


Hver dag helliger vores teams deres tid i til at skabe professionel hudpleje designet til at tilbyde et bedre liv til folk med sensitiv hud. Vi har, for at kunne holde dette løfte, valgt at sætte en særligt krævende designmetode i centrum af vores proces. Det var efter en række indledende studier gennemført på sund hud, at La Roche-Posay Dermatological Laboratory var i stand til at udføre forsøg, der var specielt designet til at observere vores hudplejes effekt og tolerance på produktets specifikke mål (atopisk hud, aknehud og meget tør hud). Disse komplekse og ambitiøse studier er hjørnestenen i udviklingen af vores produkter og den ekspertise inden for sensitiv hud, vi specialiserer os i.

Samlet set er der udført 520 kliniske studier omfattende 45.000 patienter fra hele verden i tæt samarbejde med dermatologer siden oprettelsen af La Roche-Posay Dermatological Laboratory. Disse yderst regulerede forsøg har givet anledning til adskillige videnskabelige publikationer i anerkendte, dermatologiske tidsskrifter og repræsenterer dermed en reel anerkendelse af vores engagement og kvaliteten af vores videnskabelige tilgang.

Bedre forståelse af et klinisk forsøg


I denne video kan du se, hvordan La Roche-Posay Dermatological Laboratory har været i stand til at observere og analysere resultaterne for  Effaclar Duo+  
under et klinisk forsøg, der blev foretaget i Kina. Dette forsøg foretages på halvdelen af ansigtet, så det er muligt at sammenligne effekten af denne eksklusive hudpleje med en formel uden en aktiv ingrediens, samtidigt med atforanderlighed mellem enkeltpersoner undgås. Det demonstrerer klinisk den effektive virkning mod skæmmende hudområder og mærker (1) af et produkt, der ændrer dagligdagen for personer med aknehud dag efter dag:

1Dermatologisk resultat af inflammatoriske læsioner (4 uger, 51 kvinder, fototype I og II).