3 spørgsmål til eksperten

Til dækning af ar skal du bruge et produkt med et højt pigmentindhold

Img_Til dækning af ar skal du bruge et produkt med et højt pigmentindhold

Efter et kirurgisk indgreb i ansigtet, vil kirurgeren ofte være tilfreds med et lille ar, mens patienten er skuffet. Dermatologer anbefaler at dække de uundgåelige ar.

1. Hvordan udvikler ar sig hos de patienter, som konsulterer dig?

Til at begynde med er de røde og følsomme.

Derefter bliver de gradvist lysere og kan ikke længere mærkes. Efter en måned kan du massere dem forsigtigt for at gøre huden blød og smidig. Huden genvinder til sidst sin normale farve, og arret forsvinder. Det tager 18 måneder, før det er muligt at vurdere det endelige resultat.

Context

Du skal bruge et produkt med et højt pigmentindhold kaldet "korrigerende foundation":

Det er ikke tilstrækkeligt med almindelig foundation. Du spreder den korrigerende foundation ud på bagsiden af hånden for at varme den op, og derefter dupper du en ganske lille smule på arret. Derefter dupper du arret omhyggeligt med en bred børste, så alle ujævnheder dækkes. Til sidst børstes kanterne med børsten, så produktet blandes med den omkringliggende sunde hud.

3. Er makeup efter din mening tilstrækkeligt til at beskytte ar mod sollys?

Korrigerende produkter indeholder den samme type pigment som solcreme.

De yder derfor tilstrækkelig beskyttelse i forbindelse med daglige aktiviteter, f.eks. på arbejdspladsen, hvor du ikke udsættes for direkte sol. Det er nemt at genopfriske makeuppen i løbet af dagen. Ved ophold på steder med direkte sollys anbefales det at bruge solcreme under makeuppen, men det er nødvendigt at gentage indsmøringen hver 2.-3. time.

    Anbefalet til dig

    Se alle artikler