Fokus på

Korrigerende makeup

Img_Korrigerende makeup

Visse typer ujævnheder opleves som skønhedsmæssige handicap af mange kvinder. Til at dække  ujævnheder kan dermatologer i dag anbefale en enkel løsning, nemlig korrigerende makeup.

Symptomer

Behov for en foundation med høj tolerance og god dækning

Kvinder i alle aldre kan opleve, at huden udvikler permanente ujævnheder eller midlertidig sensitivitet. Ujævnhederne kan vise sig på mange forskellige måder: fra mindre ujævnheder, f.eks. ar efter urenheder eller mørke rande, til mere omfattende og generende lidelser, f.eks. angioma eller vitiligo. I sidstnævnte tilfælde er det vigtigt, at du kontakter en dermatolog. Lægen behandler sygdommen og kommer med anbefalinger til en makeup med høj tolerance og høj dækning.

Context

Særligt tilfælde: efter kosmetiske indgreb

I en tid, hvor plastikkirurgiske indgreb bliver stadig mere almindelige, er kvinder på udkig efter sikre, effektive produkter. Afhængigt af behandlingen efterspørger kvinder i stigende grad produkter, som kan skjule rødme i kortere eller længere tid efter laserbehandlinger eller andre rynkeudglattende injektioner. Dækkende makeup er stadigt en af de bedste løsninger, som ikke blot er udviklet til at korrigere og dække, men har særlig høj tolerance uden at reducere effekten af den kosmetiske behandling.

Behandling

Enkle makeupvaner, som styrker selvtilliden

Dækkende foundation har et pigmentindhold, som er markant højere end for traditionel foundation, og er ofte på mellem 25 og 30 %. Denne makeuptype har en forbedret dækningsevne, som gør det muligt, effektivt at dække alle typer ujævnheder. Udvalget af farver giver optimal dækning til alle kategorier af ujævnheder: Gul udligner f.eks. blålige ujævnheder (mørke rande), og grøn udligner rødme, uden at give en maske-effekt. Disse typer foundation har særlige formler med rensede pigmenter, i en ultralet, fin og smidig konsistens, uanset om du vælger en flydende eller kompakt variant. De lader huden ånde, fordeles nemt og dækker ujævnheder effektivt uden at overbelaste huden.

    Anbefalet til dig

    Se alle artikler