• Hjem>
  • Fondation La Roche-Posay: det tydelige bevis på vores engagement sammen med dermatologer

Anbefalet af dermatologer i hele verden

Fondation La Roche-Posay: Det tydelige bevis på vores engagement sammen med dermatologer

Understøttelse af dermatologer i deres daglige praksis er en del af vores DNA. I 1995 besluttede vi at øge ambitionerne endnu mere ved at støtte dem i deres forskning og initiativer til vidensdeling. Dette ønske førte til oprettelsen af Fondation La Roche-Posay, som - under ledelse af La Fondation de France - promoverer tiltag af dermatologiske specialister, der arbejder inden for det videnskabelige felt og med social ansvarlighed rundt omkring i verden.

Støtte af unge dermatologiske forskere


Fondation La Roche-Posays primære virkefelt er i sagens natur videnskabeligt. Med tildelingen af forskerprisen sigter fondet mod at belønne og finansiere unge forskeres arbejde inden for dermatologi på fire kontinenter. Efter evaluering af uafhængige eksperter præsenteres projekterne eller publikationerne for en videnskabelig komité, der består af dermatologiske eksperter, som uddeler legater til de mest lovende ansøgere. Vi er derfor glade for og stolte af at have støttet over 130 forskere og dermatologer indtil nu over hele verden.

Opmuntring til socialt ansvarlige dermatologiske initiativer

Fondation La Roche-Posays andet og mere samfundsorienterede interesseområde tager helt konkret form af især initiativet "Dermatologist from the heart". Dette initiativ blev lanceret i Frankrig i 2011, og det bidrager med hjælp til socialt ansvarlige handlinger af dermatologer, der er dedikerede til at forbedre deres patienters livskvalitet. Programmet skænker legater på €10.000. Knap et dusin lande deltager allerede i projektet.