Gyldne regler

5 gyldne regler til den mest optimale skønhedsbehandling

Img_5 gyldne regler til den mest optimale skønhedsbehandling

Selv om skønhedsindgreb i dag synes at være almindeligt, er der stadig nogle forholdsregler, der skal tages som en integreret del af processen.

?????????????

Find den rette skønhedsspecialist

Det kan have katastrofale følger, hvis man undlader at sikre sig, at skønhedsspecialisten er kvalificeret, især når det drejer sig om kosmetisk kirurgi. De skal være kvalificerede for at kunne praktisere. Kontakt lægeforeningen for at tjekke, at skønhedsspecialisten besidder den nødvendige ekspertise.

Rule 2

Forbered dig til besøget…

Få så mange oplysninger som muligt, stil spørgsmål, og se på billeder af indgreb, der allerede er gennemført. Ved det første møde skal du sørge for at få fastlagt, hvad der skal ske, næste gang du kommer. Der skal aftales en ny tid til selve indgrebet!

Rule 3

... Og huden

Inden hvert indgreb skal du forberede din hud i to uger forinden. Dette gør indgrebet lettere, giver dig mulighed for at opnå det bedste resultat og gør, at effekterne varer ved. Vi anbefaler at du bruger ekstra milde hudplejeprodukter tilpasset sensitiv hud, så du undgår eventuelle irritationer i huden.

Rule 4

Og beskyt huden efter indgrebet

Efter indgrebet er din hud svækket og fornyet. Hvis du anvender en fugttilførende creme med anti-oxiderende egenskaber reduceres denne sensitivitet, hudens barrierefunktion gendannes, og dens heling fremmes. Undgå produkter, der er for fedtede, da de kan ødelægge kvaliteten af indgrebet.

Rule 5

Tænk fremad

Resultatet af den kosmetiske kirurgi styrkes og forlænges, hvis du skifter mellem forskellige produkter. Formål? At stimulere kollagensyntesen og beskytte de fibre, der er ved at danne sig.

    Anbefalet til dig

    Se alle artikler