0
test Fb connect

Vil I fortælle jeres historie?

Vi har fået mange fantastiske tilbagemeldinger – et stort tak til jer, der tager jer tid til at sende os feedback, spørgsmål og glade historier om forbedret hudkvalitet. I løbet af efteråret skal vi i gang med at finde 100 nye familier, og vil i den anledning spørge jer om I har lyst til at dele jeres historie med os?
Livet med atopi er ikke let – det påvirker både børn og forældre, og det kan derfor være rart, at vide, at man ikke er helt alene, og at der findes andre familier derude, der går igennem det samme. Vi er derfor i gang med at samle erfaringer og historier fra vores ‘100 Familier’, som vi kan dele med andre danske atopi-ramte familier. Vi vil ikke dele jeres efternavne eller personlige oplsyninger uden samtykke.

Din
familie

Vores barn med atopi heder

Mange tak for jeres svar. VI håber, at I har været glade for at være en del af projektet. Vores mission er at skabet et bedre liv for sensitiv hud – det gælder også atopiramte familier, og vi håber, at vi kan være med til at gøre en forskel.Derfor har vi brug for så meget viden vi kan få – må vi derfor kontakte jeres familie, hvis vi har yderligere spørgsmål (vi sender ikke spam, nyhedsbreve, videregiver jeres info til andre eller lignende. Det er kun til konkrete spørgsmål direkte fra La Roche-Posay),