Gyldne regler

10 gyldne regler, der kan hjælpe dig med at passe godt på din hud hver dag.

Img_10 gyldne regler, der kan hjælpe dig med at passe godt på din hud hver dag.

Nogle vaner er vigtige for at pleje din hud og bevare dens udstråling hele året rundt. Uanset hvilken hudtype du har, så får du her ti gode vaner!

Rule 1

Specifik pleje tilpasset din hudtype

For at pleje din hud skal du første og fremmest sørge for at vælge produkter, der passer til din hudtype. Tør hud har ikke de samme behov som fedtet hud.

Rule 2

Vær særligt opmærksom på sarte områder.

I nogle områder af dit ansigt (øjenområdet, læber osv.) er huden særlig fin og skrøbelig. Disse områder har behov for specifik pleje, især øjenområdet og læberne. Disse områder af ansigtet er mere sensitive og har brug for særlig opmærksomhed.

Rule 3

Mild rensepleje

Pleje af sensitiv hud begynder når du fjerner makeup. Vælg milde renseprodukter med hudneutral pH-værdi som effektivt fjerner snavs og makeup men samtidig respekterer den sensitive huds sarte balance.

Rule 4

Øjne: et risikoområde

Huden i øjenområdet er ti gange så fin, som huden i resten af ansigtet. Vælg en særlig rutine til at fjerne makeup i dette område.

Rule 5

Eksfoliering er uundværlig

Benyt et egnet eksfolieringsprodukt én eller to gange om ugen. Det skal være effektivt, men samtidigt være mildt og respektere huden. Vælg et eksfolieringsprodukt med en neutral pH-værdi, der blødgører og renser huden, samtidig med at det respekterer hudens naturlige balance.

Rule 6

Fugttilførsel er vigtig

Dermis består af 70 % vand og epidermis af 15 % vand. For at holde huden godt mættet med fugt er det vigtigt, at du vælger hudplejeprodukter, der tilfører fugt og dermed opretholder fugtbalancen i huden hver dag. Du kan også med jævne mellemrum bruge en fugttilførende maske og fjerne resterne med en kildevandsspray.

Rule 7

Brug så vidt muligt hypoallergen makeup

For at minimere risikoen for at udvikle allergier, der er forbundet med brugen af produkter, skal du vælge hypoallergen makeup, der er formuleret specielt til at opfylde behovene hos alle hud- og øjentyper, selv sensitiv hud.

Rule 8

Solbeskyttelse

Uanset årstid skal du vælge hudplejeprodukter til den daglige brug, der indeholder solfiltre. De reducerer solens skadelige effekter, som fremskynder hudens aldring.

Rule 9

Pas på udefrakommende faktorer

Forurening, røg, stress... Alle disse faktorer har en skadelig virkning på huden. Beskyt din hud mod disse daglige stressfaktorer med hudplejeprodukter, før du går hjemmefra om morgenen, og rens din hud omhyggeligt, når du kommer hjem om aftenen.

Rule 10

Glem ikke læberne

Brug reparerende creme til læberne, så snart du mærker, at der er behov for det. Du kan roligt gentage påføringen på specielt sarte områder så ofte som nødvendigt.

    Anbefalet til dig

    Se alle artikler