Gyldne regler

10 gode råd om kropspleje

Img_10 gode råd om kropspleje

Smuk, sund hud behøver daglig pleje. Hvis du følger de gyldne regler efter dit daglige bad, på ferier og i de kolde vintermåneder, vil din hud blive blødere, smidigere og strålende smuk!

Rule 1

Jeg beskytter min hud mod solen

For at holde din hud sund skal du undlade at gå ud i solen uden beskyttelse. Påfør en solcreme med en SPF, der passer til din hudtype. Gentag påføringen med jævne mellemrum. Vi anbefaler kraftigt, at man holder sig ude af solen i de varmeste timer på dagen.

Rule 2

Jeg bruger milde, sæbefri renseprodukter

Har huden på din krop tendens til at blive tør, især efter at du har været i bad? Det er vigtigt at bruge milde produkter uden sæbe til din daglige renserutine. Hvis du bruger produkter, der er for skrappe, kan din hud blive ekstremt tør og føles irriteret. Vælg produkter med et højt indhold af lipider.

Rule 3

Tag et brusebad!

Et brusebad er bedre for din hud end et karbad, der kan udtørre huden. Sørg for, at vandet er lunkent frem for varmt. For dem, der elsker at ligge i badekarret, er det selvfølgelig i orden at tage et karbad fra tid til anden. Men bliv ikke liggende i vandet for længe!

Rule 4

Kunsten at blidt duppe huden tør

Skyl hele din krop godt for at fjerne alle rester af dit renseprodukt, inden du træder ud af brusebadet. Tør derefter hurtigt din hud ved at duppe blidt på ben, bryst, arme osv. med håndklædet. Undlad at gnubbe hårdt på huden for at tørre den.

Rule 5

Jeg tilfører min hud fugt hver dag

Gør fugttilførsel til en daglig vane! Når du blidt har duppet din hud tør med håndklædet, skal du bruge den rette creme for effektivt at tilføre huden fugt. Dette hjælper med at gendanne den hydrolipidfilm, der dækker epidermis. Glem ikke, at ALLE HUDTYPER har brug for at få tilført fugt!

Rule 6

Når det er koldt udenfor, tager jeg varmt tøj på

Har du bemærket, at din hud bliver særligt sensitiv i vintermånederne? Rent faktisk har koldt vejr, og endda vind og sol en tendens til at udtørre huden og gøre, at den føles stram og prikkende. Sørg for at tage varmt tøj på, så snart temperaturerne begynder at falde. Og glem ikke at beskytte dine hænder!

?????????????

Jeg drikker masser af vand

Din krop har brug for tilstrækkelige mængder væske for at få en smuk hud. Sørg for at drikke nok vand, dvs. ca. 8 glas om dagen. Et glas vand, når du vågner, te til morgenmad, mineralvand i løbet af dagen, urtete om aftenen.... På den måde får du let opfyldt dit daglige behov for vand!

Rule 8

Jeg spiser sunde, varierede måltider!

En sund, alsidig kost er ikke alene god for din krop, men også for din hud. Du skal spise fem stykker frugt og grønt, der er rige på antioxidanter, hver dag. Dette hjælper dig med at bevare en smuk, sund hud.

Rule 9

Jeg får min skønhedssøvn

Hvis du får nok søvn, kommer din hud til at se strålende sund ud! Din krop har brug for en vis mængde søvn for at holde sig sund: 7, 8, 9 timer... Vores søvnbehov bestemmes af vores gener.

Rule 10

Stop med at ryge!

Ryger du? Rygning er meget dårligt for din hud. Det får din hud til at se træt og glansløs ud og får huden til at ældes hurtigt. Synes du ikke, at det er en god grund til at slukke din sidste cigaret?

    Anbefalet til dig

    Se alle artikler