FIND DIT LA ROCHE-POSAY SERUM

Hos La Roche-Posay tilbyder vi en løsning til alle hudtyper og behov. Opdag vores udvalg af forskellige sera og find det perfekte match til dig og din hud. 

HYALU B5 SERUM

Til hud som mangler fylde

La Roche Posay ProduktSide Anti-Age Hyalu B5 Serum 30ml 333787558362 

Hvad er baggrunden for produktet?
Aldring er en af de største hudbekymringer inden for dermokosmetik.1 Hyaluronsyre er et af de mest søgte molekyler indenfor ansigtspleje på Google.2 Det er en vigtig ressource for huden, som aftager med alderen. Derfor er det vigtigt at supplere huden med hyaluronsyre i din hudplejerutine. Hyalu B5 Serum er et oplagt produkt til netop dette. Produktet har en unik formel med 2 typer hyaluronsyre, vitamin B5 og madecassoside. Genopretter hudens fugtighedsbarriere og er velegnet til sensitiv hud. Kan bruges af kvinder og mænd.

Hvad gør den?
Hyalu B5 Serum er et effektivt serum som reducerer rynker og giver huden mere fylde. Den fugter og opstrammer huden, og din hud får en bedre glød.

Hvordan passer den ind i min rutine?
Hyalu B5 Serum kan bruges morgen og/eller aften, i kombination med din dagcreme eller natcreme. Start med en rens, for eksempel Toleriane Renselotion. Påfør herefter Hyalu B5 Serum på ansigt og hals. Herefter anvender du en creme efter behov:

1) Anti-age rutine: Brug en anti-age creme, som for eksempel Hyalu B5. Afslut med Hyalu B5 øjencreme.
2) Fugt rutine: Anvend en fugtgivende creme, som for eksempel Hydraphase HA. Afslut med Hydraphase HA øjencreme.

VITAMIN C10 SERUM

Til hud som mangler glød og udstråling

La Roche Posay ProduktSide Anti-Age Ren Vitamin C10 30ml 3337875660

Hvad er baggrunden for produktet?
Aldring er en af de største hudbekymringer inden for dermokosmetik.3 Indenfor denne kategori, ser vi en stor og voksende trend og efterspørgsel for ingrediensen Vitamin C.4 Derfor er vi glade for at introducere vores nyeste produkt i serum-porteføljen – Vitamin C10 Serum. En unik formel med 10% Vitamin C, salicylsyre og neurosensine. Velegnet til sensitiv hud og kan bruges af mænd og kvinder.

Hvad gør den?
Vitamin C10 Serum er en effektiv serum som reducerer rynker og giver hud mere glød og udstråling. Din hudtone bliver mere ensartet og den hjælper huden med at forny sig selv.

Hvordan passer den ind i min rutine?
Vitamin C10 Serum skal bruges om morgenen i kombination med din dagcreme. Start med en rens, for eksempel Toleriane Renselotion. Påfør herefter Vitamin C10 Serum på ansigt og hals. Herefter anvender du en dagcreme efter behov:

1) Anti-age rutine: Brug en anti-age creme, som for eksempel Hyalu B5. Afslut med Hyalu B5 øjencreme.
2) Fugt rutine: Anvend en fugtgivende creme, som for eksempel Hydraphase HA. Afslut med Hydraphase HA øjencreme.

NB: Det er vigtigt, at du husker, at anvende solcreme eller dagcreme med min. SPF15 i din hudplejerutine efter du har anvendt Vitamin C10 Serum, da den indeholder ingredienser, som kan gøre din hud mere sensitiv for sollys.

EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SERUM

Til hud med tendens til akne og urenheder

larocheposay-produkt-effaclar-serum-fss-30ml-1200x1200pxl

Hvad er baggrunden for produktet?
Hos La Roche-Posay forstår vi, at din hud har komplekse behov; uren hud og aldring er to af de helt store. 80%5 af teenagers og 40%6 af voksne kvinder har akne, og endnu flere oplever udbrud, hudorme og bumser. Derfor er vi glade for at introducere Effaclar Ultra Concentrated Serum, vores første serum som indeholder 3 forskellige peeling syrer: LHA, glykolsyre og salicylsyre, kombineret med niacinamid. Serummet kan bruges af mænd og kvinder med sensitiv hud, og produktet er testet på hud med tendens til akne.

Hvad gør den?
Effaclar Ultra Concentrated Serum er rettet mod en række forskellige hudproblemer. Den er beriget med salicylsyre, LHA og glykolsyre, som hjælper med at rense porer, glatte hudoverfladen og fremskynde hudfornyelsen. Synlige effekter er dokumenteret efter blot 7 dage.7
Effaclar Ultra Concentrated Serum hjælper med at forbedre din hudtekstur og reducerer hudorme, bumser og langvarige mærker. Dette serum hjælper også med at reducere aldringstegn, som for eksempel fine linjer.

Hvordan passer den ind i min rutine? 
Effaclar Ultra Concentrated Serum er mest effektiv, når den bliver brugt i en aftenrutine med produkter, som komplementerer ingredienserne i den. Start med en rens, som hjælper med at rense dine porer, for eksempel Effaclar Rensegelé eller Effaclar Micro Peeling Rensegelé. Dette vil give huden en god base for dit serum. Når huden er tør, tilføj nogle dråber af Effaclar Serum på din håndflade, før du fordeler den i hele ansigtet. Afslut din aftenrutine med en let, oliefri creme som for eksempel Effaclar Duo(+), Effaclar K(+)Toleriane Ultra Night eller Hyalu B5 Creme.


NB: Det er vigtigt, at du husker, at anvende solcreme eller dagcreme med min. SPF15 i din rutine morgenen efter, du har anvendt Effaclar Ultra Concentrated Serum, da den indeholder ingredienser, som kan gøre din hud mere sensitiv for sollys.

TOLERIANE DERMALLERGO SERUM

Til hud som mangler fugt

LaRochePosay Produkt Tendens til allergi Toleriane UltraDermallergo 20ml 3337875693820 FSS 1

Hvad er baggrunden for produktet?
Allergi er et stort og voksende folkesundhedsproblem.8 Det vides, at folk med svækket hudbarriere har øget risiko for allergi. Det er vigtigt at opretholde en intakt hudbarriere med beroligende og styrkende pleje og optimal tolerance.9 Derfor har vi udviklet en innovation til hud med tendens til allergi – Toleriane Dermallergo Serum. Velegnet til sensitiv og intolerant hud, og indeholder 0% parfume og 0% alkohol.10

Hvad gør den?
Toleriane Dermallergo Serum er et styrkende og fugtighedsgivende serum som kombinerer høj effektivitet, takket være kombinationen af Neurosensine, beroligende aktiv koncentration på 0,1%, Osmolyte og Glycerin, og optimal tolerance for sensitiv hud. Serummet er testet på hud med tendens til allergi, såvel som hud i krise (rødme, stikkende og brændende fornemmelse).

Hvordan passer den ind i min rutine?
Toleriane Dermallergo Serum kan bruges morgen og aften. Start med en rens, for eksempel Toleriane Renselotion. Påfør herefter Toleriane Dermallergo Serum på ansigt og hals. Herefter kan du anvende TOLERIANE Dermallergo Creme om dagen og/eller Toleriane Ultra Night om aftenen. Afslut din rutine med TOLERIANE Dermallergo Eyes.


Ref.

1) IMSFY 2016, ISAPS survey: USA, Brazil, Mexico, Colombia, Venezuela, Argentina, Iran, Germany and Spain.
2) Global Share of Search & Beauty Trend Mapping Report Q2-2016
3) IMSFY 2016, ISAPS survey: USA, Brazil, Mexico, Colombia, Venezuela, Argentina, Iran, Germany and Spain
4) Which ingredients are the most searched?- L’OREAL CDO TEAM I GLOBAL INGREDIENTS MAPPING Q4 2017
5) 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
6) Theprevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
7) Klinisk studie, 51 personer
8) WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.
9) Palmer et al., 2006; Smith et al., 2006; Cork et al., 2009; Fallon et al., 2009; Jin et al., 2009; Oyoshi et al., 2009;  O’Regan and Irvine, 2010; Spergel, 2010
10) indeholder ikke Ethanol